pátek 14. května 2021

Chůze

Před týdnem jsem se rozhodla, že se budu snažit chodit hodinu denně. Mám ráda svou práci, jsem ráda celý den sama, ale nějak na mě dolehlo dlouhé sezení u monitoru. Jednak se to projevilo na váze a jednak jsem už neměla vůbec žádný předěl mezi prací a volnem. Často totiž pracuju až do večera i víkendy a pak se ty dny úplně slívají.

Nemám ráda bezúčelné vycházky. Plánuju si tedy malé cíle. Pro výborné rohlíky, co pečou jen v centru města, za účetní, do sekáče, na běžný nákup, na kosmetiku,  pro Hospodářky.

V pátky bývají přílohy a tahle je obzvláště vyvedená. Rozhovor s arch. Vítem Máslem o urbanismu, fotky z ateliétu Václava Cíglera . 92 let !!! 

O architektonickém studiu Mjolk  

To jsou lidi, co nasadili laťku hodně vysoko.

Článek 7 tipů pro lepší bydlení , taky moc dobrý.

Ok. Pak pár PR článků, co se tváří jen jako články, ale aspoň je to zajímavé a zapadá to do konceptu.

Z čeho šílím je, když například v pořadu o bydlení je vsuvka s naškrobeným pánem, který mluví o luxusních postelích a tu si pak majitel ,,koupí" do své ložnice . Když už PR tak chytře a vkusně.














5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soni, vy jste tak inspirativní, díky, že píšete. A s chůzí to mám podobně, musím vědět kam jdu :-) Nejlepší je mít pejska, pak je smysl procházek hned.

Zdeňka řekl(a)...

Jj, chůze je fakt nejpřirozenější pohyb. Chodím často, hlavně turistiku, ale i denně po práci aspoň nějaký kilometr i kdyby to bylo jen do obchodu a zpátky. Aspoň si potom můžu dát s klidem kafe a koláček k tomu bez výčitek:) Váhu jsem zrušila asi před sedmi lety a je mi líp. Jsem furt stejná, hlavně díky chůzi. A Vy Soni jste určitě pořád jak tintítko :) Zdeňka

Aranel řekl(a)...

Jooo Lesní koupaliště!! To je malý zázrak.

Ivet řekl(a)...

Nedávno jsme s přítelem narazili na téma chůze. Že když si naplánuju vycházku, ale cestou si připravím seznam 5 zastávek, co je kde potřeba vyřídit, tak to není zrovna relax. Ale nemyslím si, že to zvládnu jen tak eliminovat. Spíš to vidím na postupné odebírání a menší spěch. Taky prý chodím moc rychle. Ale na kole zase jezdím moc pomalu. :D

Notes řekl(a)...

Keď ma chytili kríže, jedine čo ma zachránilo bolo chodenie... celé hodiny, kilometre a kilometre. -sedieť som nemohla ležať iba chvíli. Bolo to super. Teraz je ok. A ja zisťujem že zanedbávam chodenie. To nie je dobre