neděle 5. července 2020

Víkendové šotkování

Brzy ráno na nákup, pak pro kýble  na rajčata. 1000 m2 pozemku, kde by se dalo sadit, ale mně se nakonec osvědčilo rajčata přesazovat do větších nádob a přemisťovat podle počasí. Období dešťů přežily na parapetech v truhlících, částečně kryté a zároveň vystavené občasnému slunci.
Tolik z mého pěstitelského koutku.

Mezitím mi doschla keramika, retušování, výpal. V úterý posílám druhou várku do kino kavárny Edison film hub . Jeden z podniků, který mě oslovil ohledně vybavení nádobím. Nádherná funkcionalistická budova, skvělý program kina a majitelé taky vypadají fajn. Mám z toho obrovskou radost.



D. odjel v pátek s Jakubem  do Rýmařova fotit místní bizár. Rýmařov prý nezklamal. Jeden pán ( trochu blázen)  chtěl Dana napíchnout na vidle. 
Večer trochu smutno. Tak koukám na film s Cate Blanchett. Je tak krásná, že mi ani nevadily sentimentální a blbý dialogy mezi manželem a dcerou. 









Sobotní  mecheche. 
Konec s večírky. Nebo aspoň s pitím .
Neděle brufen, spánek a glazování.

Vlastně se ještě každý den  věnuju 3D vizualizaci pro kamarádku designérku. Je to nezvyk. Obrácená role, kdy ona mi říká, jak co má vypadat a co mám vymodelovat. Kdysi tohle dělala pro mě Alice, než jsem se ve 3D  naučila. Snažím se do navrhování nevstupovat a dělat jen to, co mám.
Svým způsobem je tahle práce obohacující. Eva dělá úplně jiný styl. Víc kovu, dekorací, chlupaté polštáře. Kombinuje věci zdánlivě nekombinovatelné a ono to ve výsledku vypadá dobře. 

1 komentář:

Renata řekl(a)...

Úžasné fotky ! Pěkný den.