pondělí 11. listopadu 2019

Andrea má nový e-shop a blog

Moc povedený obchod .

Tak teď nevím, jestli si mám koupit betlém nebo vánoční ozdoby  . Asi ozdoby, protože papírový betlém mám po našich.Nahrazovat krásné věci za jiné krásné věci je trochu marnivost. 

Nedávno jsem poslouchala s Andreou rozhovor O kousek blíž . A i když se známe už roky, pořád mě baví poslouchat, jak o tvorbě přemýšlí. Troufám si říct, že kdo si od Andrei koupil originální výtvor  nebo má signovanou knihu, bude to mít v budoucnu velkou hodnotu. Pro nás, co její věci milujeme, to má hodnotu už teď.






7 komentářů:

Andrea Tachezy řekl(a)...

Děkuju moc! Být hodnota je zavazující :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to je krása! Asi taky nutně něco potřebuju:-). Ozdoby, kostky na krk a ten Povaleč, ten je TOP! díky za odkaz, Petra

Soňa Malinová řekl(a)...

My máme doma několik knih,grafiku, povaleče, kalendáře a několik narozených dětí v okolí dostalo od nás plstěné zvířátko.

Pru Den řekl(a)...

Přivezla jsem si z Prahy Andreino pexeso Emoce koupené v HRAČKOTÉCE. Hned za rohem fotografická výstava Kryzstofa Millera v Leica Gallery...Den před tím večer s mámou a s Respektem v Lucerně... Moc pěkný výlet. Dnes v práci úplně vygumovaná:-)

Tereza Samiecová řekl(a)...

Má to moc pěkné! Já právě doufala, že tam budou ke koupi i originály :-(. Tak možná časem...

Náušnice řekl(a)...

Především bych ti Soni chtěla pochválit bloog máš tu toho spousty :) já koukám na nějaké ocelové náušnice, tak jsem zvědavá jdu se mrknout. Barča

Sapik řekl(a)...

Můj veliký sen je si někdy postavit svůj vlastní eshop se svou vlastní řadou kosmetiky, starat se o marketing, fotit si produktovky a třeba se starat i o newsletter ... Jenže ono je to takové složité a já vůbec nevím, zda se mi to nějakým způsobem podaří někdy uskutečnit... No, drž mi palečky :-)