čtvrtek 12. září 2019

Průzkum

Od pondělí marod. Zajímalo by mě, jestli ještě někdo jiný mívá tuhle simulantskou nemoc.  Bez teploty, rýmy, kašle, ale  několik dní bolest svalů jak při chřipce.  Naopak výjimečně mívám nemoci klasické . Vlastně už ani nepamatuju kdy naposled.

Dnes kontrola na stavbě .

U téhle stavby je trochu nezvyklé to, že se spoustu věcí řeší za pochodu, protože neexistuje pořádná projektová dokumentace. Zatím se vždycky všechno vyřešilo, ale jen díky tomu, že všichni jsou pružní.

Naštěstí ostatní realizace s velkým předstihem. Těším se, až se zas budu věnovat jen tomu.

Zítra odjíždím na víkend do Kunštátu na keramické trhy. Doufám, že se do zítra zázračně uzdravím.
Najdete nás se Silvou opět na stejném místě viz mapka.











8 komentářů:

Andrea Topinková řekl(a)...

Dobrý den, co testy na klíšťata? A nebo vám tělo říká dost. Andrea T.

Anonymní řekl(a)...

Já tyto bolesti mívám, když už jsem hodně přetažená. Dporučuji brát hořčík (alespoň 2 tablety denně) a opravdu si dát oraz, dopřát tělu regeneraci.

V.

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za tip. Hned jsem nasadila hořčík i železo.

Jana řekl(a)...

Jo, já to mívám, bezpříznaková viróza asi. Vysvětluju tak, že mám silnější imunitu, je to třeba náběh na něco horšího, ale tělo se prostě zastaví v tom bodu totálního oslabení a dál to nejde...U nás to třeba probíhá tak, že děti i muž od sebe postupně chytnou nějaké respirační onemocnění a já to chytnu jako poslední v podobě téhle celkové slabosti nebo to nechytnu třeba vůbec...neplatí to vždycky, ale často...

Klara řekl(a)...

Přesné. Včetně toho, že pomáhá hořčík. A taky aspoň jedno odpoledne v posteli...

Lenka řekl(a)...

Taky patřím do tohodle "simulantského" klubu. Když nezabírá ani hořčík a odpočinek, tak přidávám mega dávku vitamínu C, vápník a smoothie, kam nacpu tolik ovoce a zeleniny, kolik jen snesu.

Aranel řekl(a)...

Patřím tam i já a mívám to fakt z přetažení. Zabírá pomerančová šťáva (nebo možná ne, ale mám na ni chuť - asi ten vitamín C), horká koupel a den, den a půl, dva prospat. A pak jsem zase jak rybka.

Soňa Malinová řekl(a)...

Se mi docela ulevilo, že je nás víc.