sobota 12. ledna 2019

Bezúčelná procházka




....je skvělý název pro krátkometrážní film od Alexandra Hackensmied, ale v reálném životě bezúčelné procházky nemám ráda. Jen tak se projít mě spíš vnitřně rozhodí než nabije. Asi je to tím, jak je společnost nastavená na výkon. I když lelkování doma mi jde perfektně. 



Tento týden jsem si naordinovala účelnou procházku do second handu a včera do restaurace na večeři se Silvou. Svižnou chůzí půl hodiny a jsem ve městě .

Nové letní kalhoty nabírané v pase  jsou nesmírně pohodlné.
65,- ká čé. Triko a boty jsou ze stejného sekáče.






mohla jsem v ložnici před focením trochu uklidit. příště.




    


9 komentářů:

Jana řekl(a)...

Ty kalhoty jsou skvělý!

Anonymní řekl(a)...

Já v sekáčích bohužel nakupovat neumím, vlastně ani v obchodech :-). Ale na použité boty bych si dala pozor, můžou vám rozhodit páteř, kyčle,... Hana

Soňa Malinová řekl(a)...

Já se bála nějaké infekce, tak je vysprejovala kde čím, ale rozhozená páteř mě nenapadla. Já toho moc po venku nenachodím, tak snad to bude ok.

evulekotule řekl(a)...

Kalhoty skvělý, hlavně to ploché břicho!!!

Já mám procházky ráda, chodila bych, koukala na krásný baráky a povídala si, ale děti moc nebaví, i kdyz se to teda lepší. Ale záleži kde člověk bydlí, taky jsme se chodili kochat na Ustřední hřbitov, jinam to nešlo.

Nanave řekl(a)...

Krasne a slusive!
Taky neumim v sekacich nakupovat, obdivuju kazdeho, kdo ano :-)

Myyna řekl(a)...

Ježiš, já taky nesnášim bezúčelný procházky. Vždycky si musím dát nějaký cíl. Aspoň pivo na konci, nebo že to vezmem přes supermarket a koupíme víno nebo něco takovýho.
Ulovila jsi krásný kousky, gratuluju! Chybí mi nakupování v sekáčích, mohla bych si to dát letos do to-do listu, uplně se mi po tom stýská. Tady začly vražedný povánoční výprodeje, ale zatím odolávám a mám jen nový rolák a džíny. Ale svrbí mě prsty koupit aspoň něco synovcům... sakryš.

barvinek řekl(a)...

Tuto kombinaci miluji. Modré kalhoty a modro/bílé nebo jakkoliv jinak proužkové tričko a k tomu buď balerínky nebo letní páskové boty. Super oblečení.
Jinak patřím k těm tipům, co v sekáčích neumí moc nakupovat. Občas tam něco hezkého najdu, ale většinou, když jdu pro úplně něco jiného. Také to bude asi tím, že tam chodím tak max. 2x do roka.
Jo slevy u nás začali také, ale přijde mi, že to není oblečení, ale hadry. Kupuji jen to nejnutnější a hodně dlouho o tom přemýšlím. Mám ve skříni zatím dost oblečení a tak nemám potřebu nakupovat ve velkém ve slevách.
Já zase miluji bezúčelné procházky. Vyháním na ně děti skoro každý víkend neb přes týden to z časových důvodů bohužel nedávám. Většinou se procházíme kolem nás v ulicích a já obdivuji zahrádky (od jara do podzimu). Když je více času, tak vyrážíme na výlety do lesa, ale to opravdu musí být čas. Jinak já jsem zastáncem toho, že na procházky či zahradu se má chodit každý den, což v zimně mě moc nevychází.
Tereza

Soňa Malinová řekl(a)...

JJ. S dětmi jsem byla taky každý den venku ( doma bych se s nimi zbláznila), ale je fakt, že vždycky jsme měli cíl . Třeba hřiště v lese. Samotnou mě baví chodit po hezkých městech.

Pondělí řekl(a)...

Já chtěla napsat, že mi bezúčelné procházky nevadí - ale když teď koukám, jak Myyna píše, že cíl musí být aspoň pivo na konci - no, asi vlastně taky na úplně bezúčelné procházky nechodíme... :-) Kl.