středa 12. prosince 2018

Co ti dám ?

Co ti dám    je moje oblíbená vánoční  od Mišíka. Ne že bych toužila po pastilkách, po kterých voní duše i dech , nahrávku vlčí smečky nebo hrací náušnice, ale je to hezky nesladce romantické.

Pravda je, že vůbec není jednoduché mi koupit dárek. Za prvé mám pocit, že všechno mám. Nečtu beletrii, vlastně teď nečtu vůbec:) Neběhám. Mám já vůbec nějaké zájmy ?!
Macbook jsem si koupila o prázdninách. Nemůžu přijít na to, co bych chtěla.
To jsou starosti...







4 komentáře:

Majka řekl(a)...

Soňo já si letos nadělím čistku šatníku. Problém mnoha žen, plné skříně oblečení a stejně nevíme co na sebe a jak to zkombinovat. Takže jsem se rozhodla využít služeb stylistky. http://www.nataliebernard.cz/ Těším se moc, protože Natal je velmi praktická a vím, že mi určitě nebude cpát něco, v čem se nebudu cítit. Navíc oblečení, které bych chtěla dokoupit, budeme vybírat v charitativních second handech Moment v Ostravě. Tamtéž daruji oblečení, které už nebudu nosit. Takže spojím příjemné s dobrým skutkem:)

Soňa Malinová řekl(a)...

To je skvělý dárek! A poprvé slyším, že stylistka nakupuje v second handu. V mém šatníku je nejméně 50% věcí , které jsem celý rok na sobě neměla. Nosím jen dvoje džíny, 4 svetry a mikiny. Díky za tip. Dnes si udělám vánoční úklidv šatníku a třeba z toho vyleze i nějaká potřeba..

Jana řekl(a)...

Jojo, to znám. Minulé roky jsem si občas něco vymyslela, a pak to stejně nevyužila. Takže razim heslo, že nejlepší dárek se dá sníst. Taková fakt dobrá hořká čokoláda nebo sýr... to jsou dárky!

barvinek řekl(a)...

Tak to já si letos napsala o novou pánvičku a chňapky do kuchyně - ale né ledajaké. Chtěla bych 2x žlutou a 2x modrou neb mám oklady v kuchyni žluto/modré.
Uvidíme, zda Ježíšek sežene.
Jedlé dárky jsou super. Lepší než neustále dostávát sprchové gely či krémy na ruce, které já osobně třeba nevyužiji.