čtvrtek 29. listopadu 2018

Stresy z pracovních schůzek...

 ...za deset let praxe úplně vymizely.
I přesto, že se na jednom místě sejde podlahář, pán od dveří, zedníci, elektrikář, stavbyvedoucí a kupa dalších mužů, kterým musím předat informace, prodiskutovat všechny problémy, jsem úplně klidná.

Nevím, co se jim honí hlavou, když mě vidí poprvé, ale jsou úplně v pohodě.





Majitel mi na první dobrou schválil prosvětlení  pracovny skleněnou příčkou.

Nejde jen o prosvětlení, ale hlavně o výhledy. Zkuste několik hodin koukat do monitoru a nebo do zdi v malé úzké nudli.






Pohled z pracovny směrem do obývacího pokoje.







...........

Díky Vám jsem se seznámila s majitelkou Onaona. Když už třetí zákaznice zmínila můj blog a článek, tak mi zavolala. Kabelku jsem mámě nestihla koupit, neb jste byly hrozně akční :)), ale to vůbec nevadí. Není všem dnům konec. Mám radost, že jste dobře nakoupily.

A to vám musím říct, že majitelka značky je na výrobu kabelek študovaná, navrhuje kabelky i pro zahraniční firmy a tím se vysvětluje, jak je všechno precizní.

Asi je dobré připomenout( tak jako to dělá i Pondělí), že nic o čem píšu, není sponzorované. Nemám žádné slevy, výhody. Píšu o čem chci a jak chci. Vím, že většina to z toho cítí . 









18 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Milá SoŇo Malino, cítíme, cítíme a velmi si Vás za to vážíme. ÓÓÓ
Krásné dny.
Vlaďka

Mode de boulangerie řekl(a)...

A ona je nějaká ostuda si za článek nechat zaplatit? Ono se totiž nevylučuje psát si o čem člověk chce, protože tak tě většinou osloví ke spolupráci. Aby to mělo nějakou váhu, nikdo tě nenutí k tomu, jak má článek vypadat a nevidím nic špatného, když si člověk za svou práci nechá zaplatit. Psát nebo navrhovat, je to práce. I recenze zboží.

Pěkný den,
Olív

Soňa Malinová řekl(a)...

Vůbec ne, jen je dobré, aby to u toho článku bylo zmíněné. Je to běžná praxe a myslím, že je tohle lidem milejší( přiznání, že článek placený) než zneužívání důvěry. U navrhování je na obou stranách všechno jasné.
Zbytek zkopírovaný z internetu:

Reklamu v médiích je nutno jako takovou řádně označit, což často nedělají tzv. influenceři - youtoubeři a bloggeři. Ti reklamu označují někdy jen prostřednictvím anglických slov sponsored nebo ad, což mnoho dětských uživatelů, kteří tvoří cílovou skupinu a zároveň většinu recipientů daného obsahu, nepochopí jako označení reklamy. Mnozí ale reklamu ve svých sděleních neoznačují nijak.[4] V novinách se reklama někdy označuje kromě slova reklama stále častěji jinými slovy, například jako inzerce nebo komerční sdělení. Zvláštní pozornost v tomto směru zasluhuje tzv. Product placement a PR články.

Anonymní řekl(a)...

Soňo, odkud jsou prosím ty černé čtvercové rámečky? Děkuji, Romana

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to jen vizualizace. Dekorace je jen ilustrační. Většinou si majitele dávají vlastní obrazky.

Anonymní řekl(a)...

Já si myslím,že nic na tom není nechat si zaplatit za článek,ale v tom momentě si myslím,že ten kdo vám platí, asi očekává kladnou reklamu.Nebude vás asi platit za to,že budete hanit jejich výrobky a vy víte,že vás asi příště nikdo neosloví.Oni přece potřebují, aby jste to chválili a tím všichni co vás čtou to chtěli koupit.To je přece úplně jednoduché za negativní reklamu vás asi nikdo platit nebude a vy si přece chcete vydělat.
Olga

Jana Burianová řekl(a)...

Krásná renovace:)

Anonymní řekl(a)...

Ten gauč je obrovský! Taky hledáme velký, ale jinak členěny. Na obrázku se nám líbil jeden z Nigérie... :-D No stejně na gauč budem ještě muset šetřit. Mávam z Olomouce, z te klidne zahradní okrajove části ;-) Terka

Soňa Malinová řekl(a)...

Myslím, že placenou reklamu bloger přijme, jen když s firmou/ výrobkem souzní, takže je pak článek upřímný. Kdyby mě oslovil Hornbach, taky pěju ze srdce chvály:)

Soňa Malinová řekl(a)...

add velký gauč: 3D vizualizace snese všechno :) ale zrovna ten je z IKEA modulární, aby s tím majitele mohli šachovat.

Anonymní řekl(a)...

Já si díky Vašemu tipu také hned jednu kabelku koupila, ale paní majitelce jsem to neřekla. Dodatečně moc děkuji, je opravdu nádherná. A jsem ráda, že jsem ji nevyfoukla Vám, stále tam je. Hana

Soňa Malinová řekl(a)...

Podle mě, je Česká republika kabelková velmoc:))

evulekotule řekl(a)...

Jedna z těch kupujících,co se o Vás zmínila jsem já. Přišli jsme si se synem kabelku osobně vyzvednout do ateliéru na Vinohradech. Je to tam moc krásné a paní majitelka byla moc příjemná. Kabelka se mi moc líbí i naživo, děkuji za tip.

Soňa Malinová řekl(a)...

Kdybych byla z Prahy, taky bych radši šla pro kabelku osobně. Tak ať dělá velkou parádu.

tualkraplak řekl(a)...

Krásný prostor....

evulekotule řekl(a)...

Kvůli těm osobním předáním je fajn bydlet v Praze. Ráda nahlédnu do ateliérů, dílen a bytů tvořivých lidí.

Zrovna tenhle ateliér je kousínečíček od Nily.

Yavor design řekl(a)...

Mne sa páči, keď niekto objaví niečo skvelé a z nadšenia zdieľa svoj objav. Tomuto verím a nechávam inšpiráciu plynúť a som vďačná objaviteľovi. Ono je ale fest cítiť, keď niekto dostane produkt, ktorý mu v podstate ničím nevadí, je fajn, ale to objaviteľské nadšenie pri tom chýba. Možno by bola cesta - bloger osloví na spoluprácu niekoho, z koho je nadšený a všetkými desiatimi by to odporučil všetkým najbližším. Opačne to až také dôveryhodné nie je.
Milá Soňa, čo takto ten Hornbach osloviť?

Yavor design řekl(a)...

A ten stres z klientov ja mám stále a to nehovorím o tých nočných zobudeniach sa, že ale toto takto asi nebude fungovať....ako som na to mohla pri návrhu zabudnúť? A dobrý, spoľahlivý montážnik - tak takých vyvažujem zlatom a pečiem im koláče.