sobota 3. listopadu 2018

Vernisáž


Ráno jsem odinstalovala výstavu Simony, zaštukovala díry, úklid. Honza přijel s fotkami v 11 hodin. Ve 13:30 jsme měli  pověšené 3 fotky z 25, protože přijela ještě natáčet ČT . 
Obvykle instalujeme fotky dva dny. Kupodivu jsme to pak zvládli za další dvě hodniny. Hodinu před vernisáží nám dovezla reklamka text o autorovi na zeď. Nalepit, občerstvení a mohlo se začít.
Přišlo spoustu nových lidí. Pár lidí z Ostravy. 



 Johanka z Ty Identity   a  Jana .



Blondýnka s culíkem ( Valentýna) píše pravidelně o Krystalu do časopisy Artikl a na webové portály o umění. Moc děkujeme.




4 komentáře:

Myyna řekl(a)...

Honza Sakař je Martinův kamarád a Martin mi sliboval, že nám někdy domluví focení, ale nikdy to nedopadlo, protože se kluci už asi sto let neviděli. A teď už budu mít smůlu, protože jak měl výstavu v Krystalu, začne být ještě víc slavnej a dveře se u něj netrhnou. ;) Ale já mu to přeju, mám ráda jeho fotky.
Tak za 14 dní ahoj v Olo!

Soňa Malinová řekl(a)...

:)) No, slavný je i bez nás. Ale všimla jsem si , že po výstavě u nás autoři zvednou ceny, protože vzroste zájem. Myslím, že ted stojí focení s reprodukcí 3500,- . To není taková hrůza. Těším se na mejdan za 14 dní!

Myyna řekl(a)...

Tak to je fér cena. Tak čao, jo a už mám objednané ty nohy od stolu a včera jsem si přivezla z Teplic desky, brácha mi je udělal za odpoledne. Já vás lidi nemít... :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Jee, ty jsi akční a budeš mít krásný stánek.