sobota 14. dubna 2018

Těšit se domů.

Teprve teď mi dochází( když zařizuju u sebe doma ), jak se lidi cítí, když jim navrhnu pokoj, dům, budovu.( občas mi to i napíšou)
Designem nikdy nikomu nezachráním život, ale nervy možná jo.
Přitom stačí změnit pár věcí a hned je to o něčem jiném.

Terasa a zahrada je u nás téma každý rok. Obrovský kus pozemku, který se musí sekat  a  terasa, která je spíš pódium, které jde sledovat ze všech stran. Ne, že by byli na mě zvědaví, ale jde o ten pocit soukromí.

Na podzim mi truhláři přibili pár fošen směrem k sousedce  a po dvanácti letech ignorace zahrady, jsem vylepená na terase každý den. Blaho.




(vzkaz od manželky pastora) 





 Včera, když jsem si šla dokoupit křeslo acapulco do JYSKU, zjistila jsem, že se spustila po mém příspěvku nákupní horečka.
Mám radost, že  blog k něčemu je. Že ho nejen čtete , ale  máte rádi  tipy na nákupy. Nikým a ničím nesponzorované. 
Byl to zrovna den, kdy jsme si udělali s Borkem hezké odpoledne. K holiči, nákup oblečení, acapulca a pizzy.
A pak, že s klukama to nejde.



8 komentářů:

Jindrishka řekl(a)...

S tou zahradou to mam uplne stejne. Nikdo na me neni zvedavy,ale ja se necitim dobre,ze na me vsichni vidi. Tak jen doufam,ze do toho kopneme a pristi sezonu se ze zahrady nehnu:)

Siraelxy řekl(a)...

Milá Soňo, já plánuji přestavbu dvou místností + bytového jádra už dva roky. plácám se v tom a nevím kde začít. Je možné nějak poradit? pokud ano, prosím napište mi na mail barthova.m@email.cz
děkuji.

Eva řekl(a)...

Já se taky nechala inspirovat a koupili jsme tyrkysové do pokojíčku. Díky za tip! Eva

Soňa Malinová řekl(a)...

Jindřiško, teď se biju dohlavy, že jsem to neudělala dřív. Ale je fakt, že dřív bych na to vysedávání ani nemela čas ani peníze.

Soňa Malinová řekl(a)...

Super:)

Jana řekl(a)...

... a pak, že s klukama to nejde... Kluci jsou super, to jsem pochopila jako matka dvou synů taky. Nikdy mě nenapadlo, že si to spolu můžeme tak užívat! Ps: já mám teda teď i tu dceru☺

Soňa Malinová řekl(a)...

Jak sleduju dcery mých známých v období puberty, tak to by byl na mě silný kalibr:)

Levandulový krámek řekl(a)...

Křesla teď měla i Vintagelover na Blogu. Je to teď hit. Pokukovala jsem po nich také a jak teď byly v akci v Jysku za dobrý peníz, tak jsem do nich i sedla. Estetika super, ale nesedělo se nám v nich dobře. A já už mám ráda i trochu pohodlíčka. Asi věk:-))Krásné dny. Ida