úterý 6. března 2018

Počasí...

...že bych snědla na posezení balíček chipsů.

Takže jsem ho snědla a nemusím se už zabývat myšlenkou, jestli  sníst nebo ne.
Fakt nevím, kde lidi berou sílu nejíst  všechny ty čuňárny.

Jej. To je příšerný úvod.

Přitom bezva víkend v Pezinku ( u Bratislavy)  u Andreje. Muži diskutovali o fotce  a nebo běhali. Já si četla, spala a lelkovala.




pes od Andreje


Od neděle večer hlídáme psa. Vypadá jako přerostlá Dášenka , hrozně hodná,...vlastně hodný.
Jisté je, že nemůžeme mít psa.
Pořád kontroluju, jestli dýchá, když spí, za dopoledne jsem s ním byla třikrát venku a když ho nevenčím, tak drbu za ušima.


Odpoledne jsme ho vzali na vernisáž přes lesopark. Docela kus. Už ani nevím, jaké to je,  chodit pěšky.


Aby nebylo Maxovi v přízemí smutno, máme v obýváku provizorní ležení. Koukáme večer do krbu a na televizi. Nutně potřebuju jaro nebo za živa zhniju.

Provizorní pracovní místo, abych mohla monitorovat pohyb psa.

....
Můj blog nikdy nemůže vyhrát v soutěži blog roku. Před focením neuklízím, nestajluju. 











19 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

...a přesto můj vítěz jsi!!! blogerka raw :o))) a to, že kvůli psovi nocuješ v přízemí, velmi velmi chápu. od doby, co náš pes zestárnul, a přestal dávat chůzi do schodů a ze schodů, spíme s ním dole v obýváku na kanapi. chápu, že někdo nechápe, ale je to tak. ahooooj ema

Tereza Samiecová řekl(a)...

Já mám tenhle blog nejradši.
Ta pizza v alobalu! :-D
Pocity "potřebuju jaro hned" jsou přesné.

Anonymní řekl(a)...

...a vo tom to je, foť co žiješ :-)
a to jaro fakt asi potřebujeme všichni, ještě že někdy přijde...
zdravím jarka

Anonymní řekl(a)...

Ježíííš, Soňo, Vy jste boží! :-) Jestli Vám někdy krachne živnost designérky lomeno galeristky, můžete si zařídit domácí dog friendly hlídání. Vystála bych kilometrovou frontu, aby se mi o psa takto někdo postaral ;-) Jako baba babě říkám - fakt Vás miluju :-)

Anonymní řekl(a)...

Jste nejlepší. Vy a ještě Lucie :-). Katka

Anonymní řekl(a)...

Jste žena s velkým Ž--- taky Vás děsně žeru, a to já jsem stará, hyperkritická čarodějnice, ale když se tak spojí krása, intelekt, ftip, pracovitost, kreativita a autenticita- je to fakt božííííí!Simi - navíc nás šetříte reklamních postů- to už se vlastně nevidí...

Anonymní řekl(a)...

S tím monitoringem pejska jste mě pobavila :D

V.

Anonymní řekl(a)...

P. S. k čemu tolik Artiklů na stole? :-)

V.

Anonymní řekl(a)...

Čím jsem starší, tím více si užívám každé roční období. Nějak mě tohle počasí neva. Když se před 15lety 28.2. narodil starší syn, bylo hnusně, zima,sněžilo a byl zákaz návštěv, takže jsem si v porodnici sama v teple užívala první miminko.Když se 10.3. o dva roky později narodil mladší syn, bylo hnusně, sněžilo, náledí jak prase a byl zákaz návštěv:-). A pozor - brali jsme se s mužem 8.3. a lítaly včely, bylo teplo a týden na to napadlo 20cm sněhu. Takže holky - vše je v normálu :):). A jaro bude nebojte!
P.s. Jste jedna z nejlepších blogerek Soňo - jste normální a na nic si nehrajete. Za mě - The Best :).
Katka z Km

Unknown řekl(a)...

fotostyling vypadá někdy až sterilně - takhle je to naturální a uvěřitelné.

Anonymní řekl(a)...

Jasný, Soňo, proto Vás tolik čteme, protože je to normální život, tak, jak je to doopravdy. A taky ještě u Lucie, tam je to taky normální :-). mějte se fajn. Petra

designany řekl(a)...

To je nádherný článek! V mnoha věcech jsem se viděla. A taky se moc nasmála 😂😂

Soňa Malinová řekl(a)...

Lucii mám taky moc ráda. Ale tuším, že otevřené blogy s názory, mají i své nepřátele. Díky za všechny milé vzkazy. Díky nim, už doma nehnu ani prstem. Styling ala Soňa.

Anonymní řekl(a)...

Taky mám Vás a Lucii ráda právě za tu opravdovost :). Eva

Anonymní řekl(a)...

Jo jo jste úúžasná !!! Markéta

Anonymní řekl(a)...

Také mě už nebaví blogy, kde když si je člověk prohlíží, tak si říka: "Žije tady vůbec někdo nebo je tento byt/domek/pokoj jenom na dívání/focení. Mám Váš blog ráda, dýchá z něj pohoda a klid a je vidět, že žijete, pracujete a život si užíváte plnými doušky. Přestajlované blogy člověka omrzí, je to stále to samé - tady vázička s kytkou, tuhle nejnovější trendy nábytek/bedínka ...., byty stylizované jeden čas do provance, pak to není in a hned předělat na styl skandinávský, který je momenálně v kurzu.
Mám raději blogy s fotografiemi, kde to žije, je útulno, teplo, pohoda a klid.

No a jak píšete: "Fakt nevím, kde lidi berou sílu nejíst všechny ty čuňárny" tak to nevím, já je jím také čas od času. Je čas od času lepší zhřešit a užít si to, než se neustále hlídat, abych nedejbože nepřibrala. Já to beru tak, že čunárna jednou za čas nevadí a po takovéto čuňárně se nepřibírá. Prostě když na to tělo má jednou za čas chuť, tak mu to dám.
Tereza

Anonymní řekl(a)...

Pro mě jste, Soňo, naprostá favoritka mezi hvězdami blogerskými:) Miluju Vaše příspěvky... žádný vlastní blog nemám, ráda si prohlížím a nahlížím pod pokličku k jiným a mám Vás moc ráda! Tak krásné žití, vše nej nejen k dnešnímu svátečnímu dni a brzké jaro!!!:) Lenka K.

Veronika P. řekl(a)...

Jak už jsem tu jednou psala - někdo umí i bordel pojmout esteticky... já musím uklízet a stajlovat, jinak bych se na to nemohla koukat ;-)... taky sem chodím ráda a nějaký blogy roku jsou jen slovíčka...
V.

Zuzana řekl(a)...

Taky mi jsou protivné stylizované fotky, mám ráda život a ne načinčané nic:) na blog fotim realitu a Váš blog mám pro to taky tak ráda, i když já hlavně zbožňuju Vaše věci, tvorbu, co děláte, mimochodem proč se mi zdá, že lidé na Moravě a Slezsku jsou takoví víc opravdičtí? ps: já jsem ze Středních Čech:)