úterý 20. června 2017

Vypadá to, že jdu z velkého nákupu...

...ale nesu jen balíčky pro paní učitelky.
Nakupování už jsem si odbyla před týdnem. Panika, že budu mít to stejné oblečení na natáčení, jako před pěti lety.(jen víc jeté, protože je opravdu nosím) V pomatení jsem si koupila přes internet z COS šaty, tričko a plavky( ok, plavky byly navíc, ale přesně takové, co sháním už roky) . Všechno je mi velké, tak zpátky balík do Holanska.  Jen šaty jsem si nechala.
D. zhodnotil, že v tom mám postavu jako almara. Asi jo, ale mají bezva kapsy.
....
Díky za všechny objednávky keramiky. Hotová smršť. Nakoupily jste dárků tolik, že mám na zaplacení dalšího nájmu galerie. Tudíž by se dalo říct, že děláte  radost nejen  ve školské oblasti, ale i kulturní.
....


Provizorní výloha.
Spousta lidí ani po dvou letech o galerii neví. Vypadá zvenčí dost mrtvě. Ale jen co jsem přirazila k jednomu křídlu regál, lidi se otáčejí a někteří dokonce i vejdou.
Proč mě to nenapadlo dřív!
............

............

............

Občas se zachovám jako úplný kretén. ( Marta ví) A to bych pak nejraději přetočila den . No jo no.

8 komentářů:

Jana řekl(a)...

Milá Soňo, já se na ty hrnky nemůžu vynadívat. Já je těm učitelkám snad ani nedám! :-))) A Narozeninová knížka s ilustracemi A. Tachezy taky překrásná! Moc děkuju! Už vím, kam budu chodit na dárečky! A nechápu, že jsem do Vaší galerie už nevlezla dřív. Ta vitrínka je famózní. Já se bila do hlavy, jak je možné, že jsem Krystal neobjevila dřív!! A vysvětlení přišlo :-)))) Krásný prostor! Budu chodit častěji!!!!
J.

Soňa Malinová řekl(a)...

Vždycky mě nakopne nový návštěvník galerie. Bylo to milé setkání. Díky za povzbuzení!

Yavor design řekl(a)...

Dobrý deň, milá Soňa.

Ak by som chcela nákup nasmerovať na Slovensko a platiť eurami?

ďakujem

Miriam

Soňa Malinová řekl(a)...

Určitě můžete.Jen poštivné ppl stojí 250 kc, coz je docela dost:(

Marta řekl(a)...

...a přitom jsi krásná....

Unknown řekl(a)...

Děkujeme za krásné svíčky, doufám, že paní učitelkám udělají stejnou radost jako mě! Přimlouvám se při další podobné příležitosti za nakopnutí na Vašem blogu, že bychom mohli nakoupit... Kamila Š.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den,dnes musím zareagovat...no to já si včera přinesla úžasné lněné šaty z polského Těšína....a manžel mi řekl, že jsou jak pytel...na ulici, ale lidi hledí,takže budeme určitě letos obě "in"

jjjjjjjjjjjjj řekl(a)...

coach outlet
lebron 16
kobe sneakers
michael kors outlet online
fila online shop
nike air max 2019
air max
yeezy
goyard handbags
goyard bags