pátek 17. února 2017

Nikdy bych nevěřila, že jsem schopná ...

...ulomit ocelové tyče.



 Mraky práce a do toho úplně pitomý nápad, že bych mohla změnit prodejnu v Krystalu. Nejdřív jsem půl hodiny rvala police z ocelových tyčí, to jsem ale nevěděla, že ta horší část mě čeká. Tyče zaražené nejmíň 10 cm ve zdi. Neuvěřitelné, jak mamut drží. Až budu chtít doma něco přilepit na věčnost, tak jedině mamutem. Nakonec jsem tyče ulámala. Částečně ukopala. Strašná dřina. Samozřejmě , že by se někdo silný našel, kdo by mi police demontoval, ale co se týká zařizování a  stěhování, musím mít ty věci teď a hned.



Na místo bílé police naskládám ke zdi regály.
D. tomu říká rakve, ale on tomu nerozumí.


Dneska přišly síťovky z organické bavlny. To jsou takové ty nákupy pod záminkou , že to kupuju do obchodu a na e-shop a přitom vím, že hned si dvě nechám. 


Selfie mi jde perfektně. Zaprskané zrcadlo, uříznutá hlava, vzadu na topení se suší prádlo, ale důležité je to triko ze sekáče, které jsem si při koupi ani nepřeložila a až doma zjistila, co to vlastně na sobě mám.
To mi připomíná, že jsem si stáhla do telefonu aplikaci na procvičování angličtiny. Jmenuje se Duolingo. První lekce Vám zvednou sebevědomí. Vřele doporučuju i pro děti, které mají angličtinu cca dva roky.

A pokud vás zajímá , jaké další aplikace používám, tak tady seznam :


30 days of Challenges( cvičení na břicho)
Smoggy ( u nás nepostradatelná aplikace, máme tady pernamentně smog)
Running
Shift ( na úpravu fotek)
Navigon 
+ sociální sítě


Co vy?





7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Tak zrovna jedu týden intenzivně v Duolingu. Jsem totiš v zahraničí na horách po delší době a zjišťuji, jak jsem na tom s angličtinou. Velká motivace s tím něco udělat ! Zatím mě to i baví.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jj, zahraničí vždycky nakopne.

Myyna řekl(a)...

Soňo, s tím "musím to udělat teď hned" mi někoho připomínáš... mně.
Já teď jedu intenzivně v aplikaci Spotify aneb všechny hudby světa. Je tam všecko všecičko, na co si vzpomenu, že chci poslouchat včetně Cimrmanů a české muziky. A pak v ajfounu aplikaci na měření kroků. Soutěžím s mužem.

Soňa Malinová řekl(a)...

Spotify mám stažené v galerii. Super.

Anonymní řekl(a)...

Soni, ty síťovky jsou super, kde se dají prosím objednat?
Petra

Anonymní řekl(a)...

Milá Soňo, zelenou sovu (Duolingo) používám taky. "Piluju" němčinu v angličtině. :) Jinak na úpravu mobilních fotek používám Snapseed. A jako sportovního průvodce MapMyRide. Stáhla jsem ho primárně kvůli kolu, resp. "kalibraci" tachometru. A nakonec ho používám i při běhu, nebo jen na výšlapech, abychom věděli, kolik jsme toho ušli (a občas, abychom se našli :D).
Zdravím
Zuzana alias makepeace

Soňa Malinová řekl(a)...

Já se umím velmi rychle ztratit, takže MapMyRide se bude hodit:)