středa 20. ledna 2016

Čím víc se toho v mém osobním životě děje...


...tím méně píšu. Pracovně je toho tak akorát, abych si práci užívala. 
I po těch dvaceti letech si uvědomuju, jaký je to zázrak, že mě práce tak moc baví. Dnes tak zažraná do navrhování, že jsem si nevšimla, jak ty čtyři hodiny do oběda uběhly. Zdálo se mi, že u toho sedím sotva hodinu.
Skvělý pocit z návrhu domu mi pokazil projektant. Norma na zastavěnou plochu je ještě o 15 metrů menší, než jsem si myslela. Zmenšuju, ořezávám, ale půdorys pořád držím zuby nehty.

Projít z ložnice přes šatnu do koupelny, je můj sen. Tak ho realizuju aspoň u druhých.
Z ložnice východ do atria domu na terasu.

Včera jsem si našla materiály na stavění modelů domu.Těším těším.

.......

Máte doma taky večerní rituály? Spoustu let jsem dětem večer četla. Teď už je čtení samozřejmě nebaví, ale Borek každý večer zaleze do mé postele a povídáme si.
Dnes z něho vylezlo, že ve výtvarce natáčejí film, něco jako Kuki se vrací. Nejdříve hledali v lese rekvizity a materiál na výrobu hlavních hrdinů a teď studují, jak se takový krátký film dělá na základě dokumentu o filmu.










5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Soni, a byla už Borkova třída na exkurzi v QQ studiu? Elen by jim názorně ukázala animační postupy, jsou tam na to skvěle zařízeni.

Soňa Malinová řekl(a)...

To by šlo?Ti zavolám jo?

Ola řekl(a)...

Takový dům postavil tchán. V ložnici krb, který byl z obou stran prosklený, z druhé strany se na něj koukalo z vany pro dva. Mezi koupelnou a sprchovým koutem pro dva s efektem deště taky průchozí šatna. A to vše v přízemí, myslel na to, že na stáří se lidem nechce do schodů (mně ani teď v mládí :).

Soňa Malinová řekl(a)...

Ola, tak to je luxus.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani, díky.