neděle 29. prosince 2013

Co děláme, když není sníh?


V pátek jsme se scukly s Gabkou a Hanele v našem obchodním domě ELÁN- dříve Budoucnost.

  Taky tady máme hotel Merkur, restauraci Jitřenku, Hvězdu, kino Úsvit. Člověk by si skoro mohl myslet, že je to rodné město Vladimíra Remka. Politickou základnu by tady měl moc dobrou...


Gabka nám donesla vánoční dárek - domácí vajíčka . Skvělý dárek! Dnes jdu s klukama obkouknout její chov in natura.

Včera dopoledne jsem žehlila u Císařův pekař. Viděla jsem to jen jako malá a jsem trochu překvapená z budovatelských písní . Ale jinak film výborný. Musel stát majlant. Chtěla bych mít doma taky tajné výtahy a vchody.

Odpoledne jsme šli do kina. David seděl o 15 řad níž s kamarády.
S Borkem jsme si objednali dvojsedačku úplně nahoře, nakoupili spoustu popkornu a ve 3D sledovali se zatajeným dechem tříhodinový masakr. Krásný Hobit2. Doufám, že už točí trojku.

                                                       (kino centrum)
Navrhuju vánoční úklid přesunout na jaro. Při mytí oken nikdo nemrzne a hlavně se to nepojí z dalšími aktivitami jako pečení cukroví, výroba dárků, koupě stromku atd.
Za to bych zavedla před koncem roku tradici: ukliď si svou plochu. U mě už skoro nebyla vidět fotka.
U úklidu můžete sedět, popíjet likér a za každých třicet přesunutých ikonek se můžete odměnit odskokem na svůj oblíbený blog.

2 komentáře:

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Úklid plochy je ten jediný, který u nás proběhl už v listopadu, byla jsem na tom podobně a teď si libuji, jak je to vše přehledné :-)

Soňa Malinová řekl(a)...

jo, je to super pocit.