úterý 10. září 2013

Zpátky

Tradičně jsem si z keramických trhů dovezla porcelánový hrnek. Tentokrát  od Blanky Hovorkové. Prodává   TADY.

Během víkendu jsem si udělala nejméně desetkrát kolečko kolem stánků, pokaždé jsem zakotvila u jiné skorospolužačky.( o rok nebo o dva starší)
 Na něco ta bechyňská škola  přece jen je, jejich keramika něčím vybočuje. Dokonce jsem nejdříve u jednoho stánku stála a říkala si a hele , tohle vypadá dobře a až potom na mě nadšeně zavolala Eva, jestli jsem to já.
( Od té doby , co jsem byla naposledy v Berouně se vyrojilo spoustu keramiky s pomněnkami, je jasné, která moje kolekce půjde z kola ven.)

Za víkend jsem si vyslechla, kdo se rozvedl, s kým si kdo stihl pořídil dítě , kdo koho od školy viděl...Dobře,  trochu jsme drbaly, ale jen trochu.

Večery jsme trávily se Silvou u Hanele a Jakuba v Praze.
Druhý večer jsme vymysleli několik teorií víry, za které by nás asi ve středověku upálili. Kdo pořád doléval to víno! :-)))
Bylo moc příjemně a veselo.Výborné zapečené rajčata s lilkem a sýrem.

V neděli večer jsme se vracely dost unavené. Pondělí obě nepoužitelné. Silva usínala v advokátní kanceláři, já doma u monitoru.
Příští týden si nutně musím vzít volno.
Konečně jsme s Alicí dodělaly návrh celého jednoho domu( 9 místností) a jsme ve fázi výroby nábytku. Zítra velká porada v truhlárně.
..............................

 Díky, že jste se za mnou zastavili do stánku a prohodili slovo. Hezké vidět konkrétní tváře. Zdravím paní z Mladé Boleslavi, byla jsem dost na měkko.



6 komentářů:

Barbora Grünwaldová řekl(a)...

Soňo, tak žádné použitelné maliny jsem bohužel nenašla, ale už druhý den třídím fotky, tak možná ...

Soňa Malinová řekl(a)...

Vytřídit fotky je taky fajn.

Unknown řekl(a)...

Když dáte zadání, ráda Vám, za Vaši krásnou práci, nějakou fotku nafotím :).
Jen malinu..maliny, maliny na keři / ty teď asi nepůjdou :)/
Vaše čtenářka Jita

Anonymní řekl(a)...

Soňo, kam do Jilemnice dodáváte keramiku, mohla byste mi napsat jméno krámku? Je to pro mě asi nejbližší možnost. Děkuji Olga

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, jedete do Kunštátu letos?

Monika řekl(a)...

Milá Soňo,
v Berouně jsme si koupili Vaše kouzelné bílé hrnečky na pressíčko a z jiných už nepijeme a jsme poctěni, že máme kousek nádhery od Vás u nás.-)
Jste úžasná kreativní, usměvavá a pokorná osůbka:-)

Ať se Vám jen daří,
krásné dny,
Monča