čtvrtek 7. února 2013

Viewegh by měl psát hlavně pohádky

( David okomentoval Borkův bleskový náčrt:,, Borku, ty jsi normálně skvělý hacker.")





Už nevím pokolikáté jsem četla večer klukům Pohádky pro unavené rodiče.
Poslední (andělská) je pouze pro rodiče.
Četla jsem jí v pravý čas. Taky máte někdy pocit, že jako rodič totálně propadáte?






15 komentářů:

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, děkuju moc za úžasný příspěvek .... tyhle pocity mívám denně .... jen ten anděl na mě nějak zapomněl .....ta knížka vypadá zajímavě, asi se po ní poohlédnu ....Marki

Soňa Malinová řekl(a)...

Kniha je skvělá.

OLČA řekl(a)...

teda Soni trefa do černého! díky moc!! zejména teď, když je pořád někdo nemocný, auto v servisu, nemůžeme najít termín na hory..., v takové atmosféře sklouzávám k slovním obratům, který jsem na děti nikdy použít nechtěla, pak si to můžu vyčítat do zblbnutí, naštěstí mě drží manžel, kterej má všech pět pohromadě, trpělivosti na rozdávání, duševního klidu rezervu, to je asi ten můj anděl.., přeju samé lepší dny a už žádnou chřipku!:)

monča řekl(a)...

No teda! Úplně se mi zamlžil pohled, krása. Jestli i pohádky pro děti mají takové grády, běžím pro Viewegha.

Petra H. L. řekl(a)...

Tahle "pohádka" mě drží léta nad vodou !!!

sunny řekl(a)...

Tuto rozpravku nepoznam, ale pousmiala som sa nad tym, ked mama oznacila svoje spiace deti ako zlaticka. To mi pripomina seba, cez den sa hnevam na nich, som podrazdena a ked spia, tak su poklady a ja si vsetko zle vycitam...nie nadarmo sa hovori, ze materinska laska je to, co zena citi k spiacemu dietatu:) a dalsi podobny vyrok: ziadne dieta nie je dostatocne zlate, aby sa jeho mama nepotesila, ked zaspi:)))

Pondělí řekl(a)...

Jo, špatná matka... Kdyby se ten anděl tak chtěl někdy snést k nám. :-) Tohohle Viewegha mám ráda. A Borek je fakt dobrej!

Simsalabim řekl(a)...

mno.. ja uz jsem na tom lepe (coz neznamena, ze treba zitra zas nebudu na infarkt), ale jeste pred par dny jsem byla fakt na hranici kolapsu. a tuhle knizku jeste nemame, koukam, ze asi doplnime asap. diky za tip a jestli te to potesi, jsi mi (nejen) jako mama velkym vzorem a inspiraci, sono! a ta kresba je skvela, uz bych si to lepila na zed ,)

Soňa Malinová řekl(a)...

Shodou okolností dnes starší syn psal slohovku do školy ,,popis osoby". Vybral si mě. Napsal to moc hezky.Musím si to schovat na období, kdy budu podle něj nejnemožnější matka na světě.

Vera řekl(a)...

Borek ma neskutecnej talent! Rozvijet, prosim!

Soňa Malinová řekl(a)...

No blbý je, že Borka kreslení vlastně nebaví. Vydrží tak 10-15 minut a pak už odchází.Je to škoda, protože to, co dospělým dělá často problémy, mu jde hladce, jako by to na papíru obkresloval.Nechávám tomu volný průběh.

Iri řekl(a)...

Četla jsem, jak divá. Ale musím říct, že mě to neuklidnilo a pořád si myslím, že rodiče na děti křičí příliš často a zbytečně. Zaujalo mě spíš to, jak ten čas uteče, musím si ho víc vážit.

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za avízo na Nevinné lži.

Unknown řekl(a)...

zzzzz2018.6.16
jordan shoes
fitflops sale clearance
reebok shoes
dsquared
moncler online
nike requin pas cher
canada goose jackets
cheap nhl jerseys
cheap jordans
nike shoes

jeje řekl(a)...

basketballl shoes
adidas clothing
canadian goose
pandora outlet
salomon shoes
vibram five fingers
ray ban sunglasses
canada goose
off white outlet
fidget spinner