pátek 28. prosince 2012

Tak trochu úžasní

Strategicky jsem dětem svezla kamarády ( i na noc) , aby jsem se mohla nerušeně oddávat léčbě štafetově předané virozy. Čtu a zapomínám během smíchu , že mi něco je.
Jako předkrm jsem si dala knihu od Marjane Satrapiové Šitíčko s podtitulem: Důvěrné rozhovory íránských žen.Kniha podle množství obrázků by se dala zařadit do fáze dvě, což nic nemění na faktu, že kniha je skvělá.... a velmi odvážná.
Vložila bych recenzi, ale píšu na iPadu a tím pádem mám trochu omezené možnosti pracovat s blogem . Tak tentokrát, pokud Vás zajímají vtipně podané trable íránských žen, zkuste dohledat sami.
Děkuji za krásný dárek Marii a Pepovi.


Hlavní chod je kniha Tak trochu úžasní.
Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na množství nadávek, ale smysl pro humor se autorce rozhodně upřít nedá. I když hlavní hrdinové jsou tři: 50letá matka/psycholožka, dcera a syn, tak přirozeně se nejvíce bavím u komentářů matky.

Aby o deset let později nedošlo k podobnému popisovanému zděšení , už si celé TŘI DNY !!!natírám obličej ráno ( denni krém ) v poledne krém s Q10( pevně doufám, že to nemá vedlejší účinky na IQ, protože i bez krému mám sestupnou tendenci)a večer krém (překvapivě ) noční. Dávám této činnosti šanci do Nového roku a pak už , semletá pracovními a školními povinnostmi , se vrátím k základním hygienickým praktikám.









7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Od Marjane Satrapiové je skvělý komiks Persepolis, nevěděla jsem, že vyšlo něco dalšího, díky za tip. Eva

Anonymní řekl(a)...

Ještě Kuře na švestkách...a též již bylo převedeno na filmové plátno ;) ..Jana

Anonymní řekl(a)...

Diky, Frenchovou jsem koupila mamce, tak si ji pak pujcim. Satrapiovou mam moc rada, o teto nevim - u Persepolisu jsem brecela a nechapala jsem, jak komiks muze byt tak silny (stejne byl i Maus). Dekuji za tip, podivam se po ni.

U uryvku jsem se posmala :)

A v novem roku se tesim na dalsi vtipne, inspirativni a mile prispevky :)

Mejte se hezky, ZM

Soňa Malinová řekl(a)...

Já taky moc děkuji za tipy. O Persepolis jsem neměla páru.

Anonymní řekl(a)...

S knížkou Tak trochu.... se peru už od včerejška. Kdyby se mi líbila, tak ji mám dávno přečtenou. Je to nejprodávanější humoristická kniha roku 2011 v Británii, takže divná jsem já.Když si přečtu, že matka je ......kreténskej, debilní sráč, toho nejvyššího stupně, tak se fakt nesměju. Ahoj všem Eva

Soňa Malinová řekl(a)...

Vydržte.Kniha má krásné rozuzlení, podtrhuje hodnoty, které jsou v životě důležité.

Unknown řekl(a)...

oakley sunglasses outlet
ugg outlet
adidas nmd
birkenstock sandals
ed hardy
oakley vault
nike store
coach outlet
canada goose outlet
abercrombie and fitch outlet
2016105caiyan