pátek 14. prosince 2012

O kapku lepší

Nevím od čeho začít.
Hmm. Před měsícem jsem se jela podívat  k lidem, co by rádi předělali pokoje pro své děti. Ve dveřích mi ještě Marek (prostě některým lidem se nedá vykat ) dal do ruky projekt O kapku lepší, který jeho reklamní agentura vymyslela a celý rozjela. Je to moc chytrý a jednoduchý projekt na získávání financí pro onkologicky nemocné děti. Výtěžek putuje do KAPKY NADĚJE a od tamtud na speciální vyšetření, které lépe diagnostikuje druh rakoviny.

Původně byl projekt šitý na míru především pro kavárny, kde můžou nabízet kávu, která je běžně v nabídce (třeba za 20 kč) a nebo  kávu o kapku lepší, tedy o 3 kč dražší. Každý kupující má svobodnou volbu si vybrat, jakou kávu si koupí. 
Já jsem si projekt modifikovala na e-shop. Ceny zvedla úměrně k nakupovanému zboží. Každý zákazník má možnost  koupit si lampu za běžnou cenu nebo O KAPKU LEPŠÍ.

A víte co? Od pátku, kdy jsem projekt spustila na e- shopu, 100% lidí si vybralo lampu O kapku lepší.
Když jsem po večerech předělávala e-shop, chvílemi mě přepadal pocit, jestli se s tím nemorduju zbytečně. A ono ne. Mám fakt radost. E-shop má  jednu výhodu, že člověk se v klidu, v bezpečí a racionálně rozhoduje, jestli projekt podpoří a nebo ne.

A proč o tom píšu. Minulý týden jsem mluvila s majiteli dvou kaváren a vypadá to, že i oni se zapojí. Možná prodáváte taky kávu , housky nebo boty a tento způsob pomoci se Vám zdá fajn. Nebo nevlastníte nic, ale někoho znáte, komu by se to líbilo.(líbí se to i panu Jančurovi a RagioJetu!:-)


Pro zjednodušení hned vepisuju mejl na paní ředitelku Kapky Naděje  elen.svarcova@kapkanadeje.cz a taky na MARKA, který Vám rád pošle všechny grafické podklady pro Váš obchod.

Příště více o Markovi a  reklamce, která dělá věci trochu jinak.
















3 komentáře:

wlcice řekl(a)...

tleskajícícho smajlíka vložit neumím, ale jako nápad je to super. Miluju tahle vtipná a výstižná slovní spojení. Neznala jsem, ale vím, že vždycky budu chtít mít jakoukoli věc "o kapku lepší" ;-) Děkuji za osvětu!!

Iri řekl(a)...

Taky se mi to moc líbí! Dám to k sobě na blog plus sama podpořím, ať o kapku zlepším těžkou situaci jiných. A na povídání o Markovi se moc těším.

Marie řekl(a)...

Bezvadný projekt, ráda využiju.