středa 5. prosince 2012

DIY dárky...nejlepší


Hledání NĚČEHO mi přijde často totálně promrhaný čas, ale k práci to patří. Nejdřív jsem hledala dřevěné dekorace (ptáky z dýhy), pak jsem překlikla na papírové a od papírových na papírové písmo. Ach jo. Tomu říkám talent. 


Sonya Dyakova is a Russian graphic designer based in London, where she runs her own studio. She is also the art director of frieze magazine. After studying in San Francisco, California she moved to London where she began her career as a graphic designer. Her approach to book design is strongly rooted in attention to conceptual and tactile details, as well as typographic experimentation developed through research.



Další papírové písmo je od  Konstantin Datz. Já to žeru.
A jeho Rubikova kostka pro nevidomé - úžasný nápad!
David Rubikově kostce taky propadl. Chce jí k Vánocům. Hlavně to prý nesmí být šunt. Co já vím, jak poznám kvalitní Rubikovu kostku?

I když člověk nemá vůbec žádné peníze, může vyrobit z papíru krásný dárek. Abecedu a nebo diamanty.


                                                                             

Konstantin navrhl i hezké rádio.

                                                                         
My máme v ateliéru rádio - šumítko.
Do seznamu přání , kromě navigace do iPhonu a držáku do auta, jsem si připsala dokovou stanici na všechny apple hračky včetně  rádia.
(viz poslední foto)
Design sice nic extra, ale poměr výkon a cena je dost dobrý. Je v tom spoustu vychytávek a blbůstek.

I když jsem si dárek našla sama, stejně budu mít radost. Od nového roku  konec bitvy o jednu nabíječku a vylazený Radiožurnál. 






4 komentáře:

M.A.R.K.I řekl(a)...

Soni, ty písmenka z papíru,....... nádhera,..... uvažuju, že se budu "opičit" na letošní PF ........ krásného Mikuláše ...... Marki

Soňa Malinová řekl(a)...

No jasně!

zd řekl(a)...

Písmenka jsou úžasný! Díky za novej objev.

Anonymní řekl(a)...

ja bych chtela poporosit, pokud tedy je, o link na vyrobu drahokamu... jsem manualne nezrucna a sama to teda fakt nedam:-) dekuji moc! misha