neděle 4. září 2011

Výuka pokračuje

https://chrome.google.com/webstore/detail/alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce?hl=cs

Chci jeden život navíc.Ne, radši  dva ! Aby jsem mohla proniknout do světa googlu a všech aplikací..Dostala jsem pochvalu , že už rok využívám jen google, ale už takové nadšení nesdílel můj IT učitel z toho, že kopíruju stránky pouze tlačítkem PrintScreen. Po té, co mi nainstaloval awesome screenshot , tomu naprosto rozumím. (můžete si taky nainstalovat viz nahoře odkaz).Ty šipky, kroužky, krásné kopie plochy,výřezy, možnosti hned vložit do blogu a já nevím co ještě..... to je radost kopírovat.V mezičase, kdy jsem  ještě v grafickém programu  připravovala prezentaci na Pechu, mi Pavel vystavil hodnocení dnešní lekce:-)) Bídák! Chování za 5 a to jsem se tak snažila:-)






(některé věci prostě pochopíte, až je vidíte na obrázku)


9 komentářů:

monča řekl(a)...

...písmo vyučujícího...4-
moje závist nad takovým učitelem - nezměřitelná
Já dostala 4 A4 ke svýmu webu a poraď si jak umíš...kámoš...možná proto...a teď mi web nejede což jsem zjistila zcela náhodně a nejede proto, že ho nikdo na další období nezaplatil, jelikož neví komu, kdy a kolik má poslat...doufám, že se to brzy dozvím a opět "pojedu". To mi ještě k začátku září chybělo...

Soňa řekl(a)...

Ty čmáranice jsou nás obou:-))Hosting tě neavizoval,že ti končí období?To se určitě dohledá.

Unknown řekl(a)...

juuu, to je chytry!! konec pracnemu a v tomhle smeru zbytecnemu photoshopu! Diky!
Vysvedceni pobavilo, ovsem musim nesouhlasit- 2 prsty na psani bohate staci! :))

monča řekl(a)...

Hosting na mě pravděpodobně nemá ani žádný kontakt, takže jestli někoho avizoval, což předpokládám, že ano, tak já to nebyla, ale dál už se to bohužel nedostalo...

hanele řekl(a)...

nejlepší je mít takového chlapa doma ;) jen se člověk musí smířit s tím, že jeho (jakože moje) nedostatky jsou v IT sféře průběžně objevovány a komentovány!

Soňa řekl(a)...

Nejvíc mě baví propojení chromu s bloggerem.Nasnímám stránku a hned jí můžu vložit do blogu.
Martina: a ta ostrost nasnímané plochy!!jsem nadšená
Hanele :-))
Monča: možná radši vytvořit stránky nové s nekamarádem:-))Můj e-shop už mě stál docela dost peněz,ale funguje perfektně,vnitřní ovládání jednoduché,přehledné,spousta vychytávek.

Simsalabim řekl(a)...

nad tim vysvedcenim jsem se paradne pobavila, skvele .)opravena 1na dvojku a tak, uz jsem asi dlouho ze skoly :) ja mam na tohe brachu, znacne netrpeliveho a dost otraveneho, kdyz ma neco vysvetlovat, takze ... jeste ze mam kolegy, kteri se v nekterych evcech vyznaji jen o trochu min nez bracha,coz mi staci ke stesti :)) a ted teda lekce by sona malina,musim dostudovat chrome, tak daleko jsem jeste nedosla .)) (ale uz jsem aspon na mozzile misto ie, no.)

Soňa řekl(a)...

Na učení je někdy lepší nemít příbuzného.Když jsem se rozhodla řídit, jezdila jsem s kamarádem.Můj muž to totiž špatně snášel a nakonec mě chtěl na jedné křižovatce vysadit z auta:-))
Chrome je díky propojení s dalšími nabídkami Googlu úžasný.Už mám i přehlášené mejly na g.mail:-)))

monča řekl(a)...

Však i já za ně zaplatila, zadarmo bych je nechtěla ani od kamaráda...celý den jsem dnes telefonovala, abych zjistila, že jsem připojena přes minimálně 4 zprostředkovatele, paráda...a výsledek: nula.
S Mozzilou rejdím už několik let a spokojenost, tak alespoň za to bych možná mohla mít malé bezvýznamné plus u Tvého učitele :o)