středa 21. září 2011

Otevřený e-shop

Ode dneška mám znovu otevřený e-shop na http://www.keramikamalina.cz/index.php5
.Měla jsem ho zavřený několik měsíců, protože jsem to vážně nezvládala.Nicméně někteří se nenechali odradit větou, že objednávky nepřijímám a posílali stejně:-))
Díky za Vaši vášeň pro mou keramiku.Za hezké mejly.Trpělivost.
Jedna  věc, v které jsem se pohla je, že brzy budu mít na malinadesign krátké Twittrové zprávy.Hlavně,kde o malinadesign píšou a co připravujeme. Za minulý rok se v tolika časopisech o malinadesign mihla zpráva a nic jsem si neukládala,časopisy vyhazovala. Což je asi trochu chyba.Na blogu žádné změny nechystám,jen bude blog brzy  převedený  na www.malinovasona.com .Pro Vás se nic nemění, budete automaticky přesměrováni.Zdálo se mi, že malinova.bogspot je trochu komplikovaná adresa.Tak. To je už je snad všechno z technických věcí.Trochu otrava, že?

Co se děje u nás doma:
Po dvou hodinách učení se s Borkem jsem to vzala a David diktuje diktát, během toho vyndává myčku a říká: ,,Mami, já si úplně vzpomínám,jak jsi mě drtila se školou."
Už je velký, samostatný. Dnes se více rozpovídal, jak to u nich ve třídě funguje.Před písemkou se všichni navzájem zkoušejí(všichni)klidně i kluci s holkama, to je jedno. Všichni chtějí mít dobré známky.Ve 12 letech??!!
Za to Borek už má první čtyřku.
David:,,Borku, ty budeš jednou strašně bohatý,ale ty prachy si nevyděláš mozkem,ale sportem".
Náš Borek je totiž ,,objev roku " ve fotbale.Po druhé na tréningu a už je nasazený jako útočník v zápasech.První zápas a hned dva góly.Evidentně mého muže nezajímají školní výsledky, ale ty fotbalové:-)