středa 28. září 2011

Notesy


Už mě to nebaví. Ve dvě ráno probuzená divným snem. Tentokrát měl logiku a promítlo se do něj všechno, co mě  poslední dobu trápí. Rozčarovaní ze sebe i z druhých.
Už jste si asi  všimli, když nemůžu spát, koukám na jiné blogy. The Selby mě znovu a znovu utvrzuje v tom, že mišmaš je skvělý. Různé nesourodé kusy nábytku u vlasových stylistů, grafiků, novinářů, vypadají vedle sebe báječně. Notesy mi připomněly, že bych si i já mohla dolepit moje výstřižky. Ach jo, chci mít více času na tyhle blbinky. 









6 komentářů:

QualityDesign řekl(a)...

Ahoj Soňo, svátek nesvátek, sedím ve studiu a čekám až zaschne barva na mříži, kterou jsem od rána natírala...a taky si zlepšuju náladu procházením blogů... Někdy nemůžu usnout nebo se v noci vzbudím a v hlavě mi to šrotuje - dělám ten svůj job vůbec dobře, když to stojí tolik nervů a námahy? Přeju ti hezký den.

Soňa Malinová řekl(a)...

Ha! To je zásadní otázka. A po třech letech mám pro sebe odpověď. Úměrně námaze , musí být adekvátní finanční ohodnocení.Pokud nemám osobní volno,dělám v podnikání někde zásadní chybu.Spoustu věcí jsem přehodnotila.
Nervy začínám mít vyklidněné a to neznamená, že mi na tom nezáleží. Prostě už jen nepanikařím.Jen ve snu občas jo:-)) Hezký státní svátek QualityDesign!!!

QualityDesign řekl(a)...

Hezky napsané, hezky srovnané. Já tedy nepanikařím, ale pořád mě to nějak nutí o všem moc přemýšlet a pochybovat...měj se hezky. Pavlína

Hana Carlton řekl(a)...

hm....mozna by si vyuzila www.pinterest.com me napadlo, zkus na to kouknout jestli budes mit cas


h.

Soňa Malinová řekl(a)...

Hani.Moc hezký.Už jsem si tam našla jednu ložnici.

monča řekl(a)...

Na pinterest raději nekoukat, velmi návykový požírač času :o)
Výstřižky mě čekají též. Osobní volno jsem věnovala vyklízení polic v obýváku a mám asi metr časopisů k vyřazení, ale nejdříve je musím řádně prolustrovat, uff.