neděle 11. září 2011

Naprosto uchvácená...

...z prostor Dolu Michal.Nic hezčího, lepšího nemohli vybrat na prezentaci designu. Rozhodně stojí za to navštívit tuto kulturní památku. 
Zdravím Simsalabim!!Jsem ráda,že jsme se viděly naživo.A díky všem za podporu.
Příště méně mluvit, dát si dva panáky a mohlo by to být dobrý. Nejde totiž v tomto případě až zas tak moc,co člověk udělal,ale o to, jak je vtipný.V ideálním případě je - vtipně odprezentovat dobré věci.


Prezentace ve stylu:,, proč prezentovat něco, co jsem udělal, když můžu prezentovat ,co jsem neudělal", mohla sice pobavit, ale myslím, že se trochu minula původnímu záměru.Vymyslet fiktivní lampu je  snad to nejjednodušší ,co člověk může udělat. Ale pak nastává proces řešení funkčnosti, výroby, poměr cena a design ..prostě mě zajímají reálné produkty a reálné stavby a ne virtuál.
 Byli tam ale jiní, kteří jednoznačně převyšovali.Nebo si aspoň pamatuju,co prezentovali.Zvláštní, že z 10 lidí si pamatuju 5.
A to ještě díky tomu, že 3 z nich měli souvislou prezentaci jako například obrazy,fotky.
Ale ti, kteří  měli sled různých navzájem nesouvisející produktů ( a přitom byly skvělé)se mi nějak slili dohromady. Moji prezentaci hodnotím známkou 3-. Ale tričko se líbilo:-))
O mých favoritech příště.



5 komentářů:

Amelie řekl(a)...

Moc pěkné fotky. Ten interiér je krásný.

Simsalabim řekl(a)...

taky me ten prostor dostal, jedno velke WOW :) mam to kousek, a jeste jsem tam do vcerejska nebyla! takze brzy se chystam na dukladnejsi prohlidku. diky za pozdrav a bylo mi potesenim, jen me fakt mrzi, ze jsem to tve tri minus nestihla! ale za odvahu stejne davam 1*, neni to sranda prijmout vyzvu prece :)

Soňa řekl(a)...

jsi přesně taková, jakou jsem si tě představovala-akční a optimistická

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soni,

mám na Vás dotaz a nevím kam ho napsat, tak píšu sem. Potřebovala bych poradit. V bytě máme smrkovou podlahu s takovým červeným nátěrem ( možná červenohnědým .) ). Co vím, tak tento nátěr byl snad v každém domě co znám. My bychom rádi tento nátěr obnovili a nevíme kde sehnat tuto barvu. Mohla byste nám nějakou doporučit? A rovnou se zeptám ještě na rekonstrukci Vaší pracovny. Čím jste penetrovali odkryté cihly ( myslím že je to komín )? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký zbytek dne. Markéta

Soňa řekl(a)...

Milá Markéto, penetraci zjistím zítra.Máme ji v garáži a já se po tmě hrozně bojím chodit ven:-))S nátěrem bohužel nepomůžu,ale určitě klasických Barvy laky jo.