čtvrtek 15. září 2011

Kunštácké keramické trhy

http://www.kunstat-mesto.cz/text/cz/hrncirsky-jarmark.aspx - a tady program a o co jde.

Už se mě pár lidí ptalo,jestli přijedu o víkendu do Kunštátu.Tak přijedu. V pondělí mě sice lehce zachvátila panika, že vlastně nemám, co bych tam prodávala .
Hecla jsem se, vytočila 100 hrnků, uši, středa pálení ,dnes glazování, v pátek žhavé vytáhnout z pece a tradá Kunštát.Jako už tradičně jedu s kamarádkou Silvou, která nejenom, že dobře řídí, ale taky skvěle prodává,vypadá, je s ní zábava a vůbec, je bezva.Letos se vyjímečně nekoná žádný penzión, ale nocleh u kamarádky  Zuzany u Macochy.
Kde nás najdete ? Když scházíte náměstí dolů, tak po pravé straně podél chodníku, ten nejhezčí stánek:-))( každý rok mi ho doveze,postaví a zase odveze strašně hodný kamarád levandulový Honza).http://www.levandulova.cz/
Vyšel o nich článek v minulém čísle Marianne bydlení. Bydlí na faře a žijou jako ve snu.Včelky, ovečky, levandule z Provance, krásná žena a děti.Pokud máte čas,tak si klikněte na spodní odkaz.
http://www.sanceprodraha.cz/. K tomu každý rok dělají divadlo, na které se sjede až 1000 lidí.
Obnova venkova (Těchonic) na 100%.
Po víkendu vždycky ještě týden voníme levandulí, protože během dopoledne  prodáme všechno ,co máme a zbytek víkendu pomáháme Honzovi s prodejem jeho levandule  a nebo jen korzujeme mezi stánky, posloucháme hudbu a jíme všechny ty nezdravé věci, co prodávají na náměstí.Snad nejvíc se těším, až uvidím všechny lidi ze školy.(taky tam jezdí moje první velká láska :-)).
A od loňského roku jeden důvod navíc proč jet.Uvidím některé z Vás blogerů.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Soni,budete v Kunstate prodavat i v nedeli?dekuji Misa

Soňa řekl(a)...

V neděli tam určitě budu,ale nejsem si jistá,jestli budu mít co prodávat:-))Tedy vlastně levanduli.

Anonymní řekl(a)...

Tak doufam,ze v nedeli neco jeste zbyde:) doufam,ze slunicko vydrzi a bude se Vam krasne prodavat!

Soňa řekl(a)...

díky,díky.

Kač řekl(a)...

a kdy se bude prodávat i v eshopíku?

Soňa Malinová řekl(a)...

už tu větu mažu:-))