pondělí 5. září 2011

Konec legrace

Mám celou noc na to, aby jsem dodělala grafiku na polštáře, zkreslila nábytek do výroby, připravila aspoň tři další snímky pro Pechu.  Měla bych ještě potáhnout dvě desky sametem do šuplíků, ale Kubo,  to vážně dneska už nedám.

Moc díky Romaně Zubalové. Myslím, že ženy jsou v něčem neuvěřitelné. Romana (a její http://www.kokino.cz/) dva dny pekla na svatbu a v noci (přibližně kolem půlnoci) jsme si mejlovali a řešili grafiku trika. Je dobrý pocit vědět , že i jiné ženy jedou na 360% a hrozí jim kolaps.Totiž. Všechny ty krásné retro plakáty,o kterých jsem posledně psala v souvislosti s KOKINO  ( k mému překvapení ), jsou jejím dílem.
Má člověk krizi,když se ještě pořád směje ?.Asi nemá, ale daleko k tomu nemám.

Dnešní video  mi doporučil můj IT učitel. Dulux  vytvořil projekt, do kterého se můžete přihlásit i vy. Pokud Vás vyberou , vymalují Vám klidně celou chudinskou čtvrť nebo podchody zdarma.
Optimistická hudba je v této chvíli pro mne stejně důležitá jako ty barvy.
dobrou noc

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nejsi workoholik?Taky běž spát!!!Zuzka.

Soňa řekl(a)...

tak ráda bych šla,ale když to neudělám, nebudeme mít co fotit v pronajatém ateliéru ve středu a za 3 týdny budeme natáčet s TV jen prázdný obývací pokoj...tu Pechu jsem neměla brát

Amelie řekl(a)...

žádné krize..přeju spoustu úsměvů.