pátek 9. září 2011

Beating for design


V poledne jsem měla sraz v IKEA s majitelem reklamky,aby jsem si vyzvedla natištěné polštáře...Asi tou únavou nebo čím , jsem zapomněla, že se neznáme a hned mu tykala..ups.Bylo to jak pašování drog.Převoz do fotostudia v Hávu a do toho mi zavolal syn, že mi zapomněl říct, že jsou za hodinu třídní schůzky.
Proslov k rodičům jako každoročně v tělocvičně jsme odtrpěli a seznámili se s novou třídní.Milá. Ta předchozí nasadila vysokou laťku, ale myslím, že dostal tu nejlepší možnou, která připadala v úvahu.
Za hodinu jedeme točit ČT původní stav obývacího pokoje + stěhování. Na to, že jsem spala od 3:50 do 6:00,  se cítím fit.Jen si budu muset udělat něco s obličejem.Kamera nedělá zázraky.
Momentálně moje srdce bije pro spánek.


4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Myslím,že ho budu taky nutně potřebovat:)))A to jsem si říkala,že ne.
Jak by vypadal nový záznam,když Vám srdce poskočilo radostí????Vy jedete,klobouk dolů a díky za tu radost.T.

Anonymní řekl(a)...

Tak to sme na tom so spankom velmi podobne :-D. 5-6 hodin je uz niekolko mesiacov moja obvykla davka. Uz ani nepamatam, kedy som spala 8 hodin... Ale ine som chcela - pochvalit vankus! Paradicka. :-)

disonance řekl(a)...

Ten polštář musím mít! Už se nemůžu dočkat, až bude k dostání v onlineshopu s polečně s těmi skvělými tričky. HOdně štěstí na dešním Pecha Kucha!

Soňa řekl(a)...

těším se na disonance.musíte se všichni asertivně hlásit a představovat přezdívkami! :-)