čtvrtek 2. června 2011

E-shop se vším do bytu

Posledně jsem vychvalovala Rend light pro možnost vybrat si více než jednu lampu z nabídky.
 zapadá do stejné skupiny.Musíte se prokopat jednotlivými položkami, ale určitě najdete několik věcí, které nejsou okoukané. Výběr jsem ladila trochu do přírodna, ale stejně tak tam najdete něco ala Ludvík IV, vysoký lesk nebo provance. Dost mišmaš .Hlavně neklikejte na obrazy. Ceny příznivé. E- shop přehledný a i přes různorodost sortimentu, působí uceleně.Díky za odkaz designérce Marcele.Existuje vůbec nějaký designér, který prozrazuje, kde nakupovat, nebo jsem jediný exot v ČR ? Pokud víte o někom, sem s ním.

Ráno moudřejší večera bych předělala na Ráno klidnější než večer.
V práci veselo.Oslavily jsme Den dětí zákuskem. Dokonce jsme dost popojely s návrhy.Zavedla jsem firemní nařízení a to, dvacet minut spánku po obědě.Nařízení se týká jen mě a jen v dny, kdy u mě není Alice.

Včera jsem zjistila,že vlastně nemám vůbec nic k botám, takže si musím koupit ještě sukni, halenku, svetr , silonky, kabelku:-))

6 komentářů:

Iveta řekl(a)...

Mila Sono, pokud chcete usetrit, tak si k tem botum dejte rifle a pak uz neni co nakupovat. :-))) Jen vtipkuji. Opravdu pekne boty a prave ja bych si je dala k riflim. Nemam moznost chodit po obchodech, tak jsem jen koukala, jake pekne boty.
Libilo se mi jejich nafoceni.

Soňa řekl(a)...

Boty z RENA Kaufland za 1200,-.Dokonce jsem v nich schopná i chodit.
Našla jsem doma riflovou sukni ze sekáče, jen jí musím zkrátit.Zase jsem ušetřila.

safari řekl(a)...

Moc krásné!

Anonymní řekl(a)...

Diky za odkaz na dobry obchod. Vybrala jsem si ten bily vesak do predsine! :)

Na oplatku posilam odkaz na americke stranky CB2 - http://www.cb2.com/, expeduji i k nam a ke kazdemu vyrobku maji moc pekne inspirativni obrazky.

Lucie

Anonymní řekl(a)...

Já zase poprvé vidím jako tvrdé Y :)

+ ještě jsem si vzpomněla na tip, kde mají takové ty úžasné industriální lustry, ale i mnoho dalšího za přijatelné ceny: http://www.gardentrading.co.uk/

L.

Soňa řekl(a)...

Taky vi/y dím,co jsem schopná za překlepy :-))A úplně nejhorší je naučený prstoklad místo jsem - jsme.
Opět skvělý odkaz .A poštovné by mohlo být únosnější.