středa 2. února 2011

Pořád se něco děje

Do výroby 3 kuchyně, 3 ložnice v jednom týdnu.To nemohlo vyjít bez nějakého zápichu. Naštěstí se na to přišlo ještě dřív než se začalo vyrábět . Chyba byla na mé  straně.To se mi stalo poprvé a doufám,že i naposled.To si pak říkám, proč já nenavrhuju nábytek z obchodů .Tak třeba  kontejner k pracovnímu stolu mi trval týden (protože jsem chtěla, aby byl vtipný, překlápěcí, s tajnou schránkou) .Pak další hodiny na tom maká Alice, aby  ten můj nesmysl zkreslila do technického výkresu a vymyslela, jak vlastně ty panty s otáčivostí 270°  připevníme.Vymyslela to báječně, panty už jsou na cestě a kontejner s klidným svědomím můžu přihlásit někdy do soutěže. Další prototyp je zrovna ve výrobě a to koupelnová skříňka. Trochu komplikované na logistiku, ale zatím všechno klape .Těším, těším až uvidím hotové. Mám trochu úchylku na úchytky,takže výřezy jsou u mě momentálně na první příčce. Jako u této kuchyně.Moc hezký web.


Dneska jsem si objednala židli.Kde a za kolik napíšu , až ji uvidím na vlastní oči.Natrefila jsem na ní po několika pokusech ji koupit přes jiné obchody, ale všechny se jevily jako velmi neseriózní.Platba předem, žádný telefonní kontakt atd. Dokonce jsem jednu firmu nechala prolustrovat mým bratránkem, který žije v Německu. No a nakonec jsem se s jednou firmou spojila. Platba po převzetí. Poštovné rozumné. No.Uvidíme.Mám pocit, že si věci někdy strašně moc komlikuju a v určité fázi si říkám, že se na to vykašlu.Pak se hecnu a nakonec to stojí za to a to hrozné úsilí se časem někde vrátí.
Ještě pořád mám v živé paměti DESIGBLOG. Už si nepamatuju, kdy jsem měla tak hroznou krizi.Doma jsem prohlásila,že kdyby jsem měla zase nějaký takový šílený nápad , tak ať mi to vytlučou z hlavy.Po půl roce vidím,že to byl určitý zlom  a všimli si mě i ti, ke kterým zbožně vzhlížím. To mi připomíná, že březnové číslo MB by mělo mít titulní stranu s mým interiérem kavárny Zahrada.A když né titulní,tak aspoň celostrana uvnitř časopisu.V designguide jsem zařazana mezi designéry.To mě taky těší.





Fotka bude uložena jako památeční.Po 17 letech mi dorostly nehty, protože netočím na kruhu.Vzala jsem to rovnou do ruda.Aspoň chvíli si to chci užít.


19 komentářů:

Kač řekl(a)...

Dobrý den, Soňo,
Váš blog čtu již nějaký pátek, nacházím zde inspiraci i netušené tipy (např. na knihu Mým divákům). Moc Vám fandím a už i rozpoznávám, například ve výše zmíněném MB, které jsem dnes našla ve schránce - pravda, titulka z toho není, ale čert to vem. :) A fandím i Vašemu eshopu, kde si brousím zoubky na pár kousků a vyhlížím narozeniny. :)
Pevné zdraví a hlavu plnou náladu přeji.
Kač ze Sobína

Kač řekl(a)...

ach, "náladu" mělo být "nápadů"

Soňa řekl(a)...

Jéé.Už je ve schránkách!Tak to se jdu podívat do té naší taky.

Mirjanka řekl(a)...

Tak už je to černé na bílém. Vaše nápady stojí za to otisknout v nej časopise o bydlení:))Moc gratuluju. Nejen k tomu, ale i k nehtům..úplně vás chápu. Nehty si dopřávám pouze o letních prázdninách, kdy nemusím ve škole dětem na kytaru a klavír :)))

Mirjanka řekl(a)...

vypadlo mi slovo "hrát"... (tady asi řádí nějaký šotek, že jo Kateřino?! :)))

Yoyes řekl(a)...

Na zdroj koupě židle jsem zvědavá, mám ji (přesně tenhle typ)na wishlistu již několik let.

Radka řekl(a)...

pokaždé se moc těším na MB a teď když tam navíc bude interiér od vás, tak se nemůžu dočkat :) nemám ho předplacený, ale snad se brzy objeví v trafice

Jana řekl(a)...

Jsem moc zvědavá na kontejner s tajnou schránkou. Gratuluji ke všem úspěchům! Užij si rudé nehty, já si zítra užiju Marianne Bydlení ve schránce.:-)

Soňa řekl(a)...

Pro Monču:Oni si mě našli sami.Během jednoho měsíce mě dvě redaktorky nezávisle na sobě kontaktovaly a pak bylo dilema, na kterou stranu se fotka použije:-))

Soňa řekl(a)...

A ještě pozdrav pro Kač ze Sobína a taky pro Mirjanku.

monča řekl(a)...

To je velmi příjemné dilema :o)) V tom případě gratuluji dvojnásob!
Asi se autorsky zaměřím na menší věci než je manželská postel nebo palanda se skříněma a pak pouvažuju kde to vystavit. Ale myslím, že tomu čas ještě nenadešel u mne (tedy tomu vystavování ne vymýšlení menších věcí) :o))
A pro výřez místo klasické úchytky mám taky slabost a pro dotykové otevírání :o)) Teď si uvědomuji, že jsem jej použila v každé z posledních 4 realizací a pokaždé v jiné souvislosti.

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňa jede!!! :-)

monča řekl(a)...

Nenašli naši rádcové, nenašli dnes MB na pultech...pravda, hledali na ne zcela dobře zásobených, ale jinam jsem se nedostala - Lidl, benzínka a trafika, kde obsluhuje vietnamec, tam jsem se neptala jen obhlídla výlohu neb když sem tam minule zahlédla jiný můj oblíbený časopis a poprosila o něj, pravil, že jej nemá, musela jsem mu ho ukázat, že má. Byl někdo úspěšnější nebo je ještě brzy?
Monča

Radka řekl(a)...

pro monču: taky ještě nenašli ... nikde ještě MB nemají - jenom předplatitelé ve schránkách :)

monča řekl(a)...

pro Radku: už jooo, je to jeden z mála úspěchů dneška, už MB mám a těším se na chvíli kdy si v klidu sednu a zalistuju...zatím jsem jen v rychlosti v tramvaji objevila chybu v nadpisu.

Kač řekl(a)...

Já se na MB vždycky hrozně těším a pak mi je líto ho prolítnout na jeden zátah, tak jsem si ho rozdělila na tři části - před proměnami, proměny a za proměnami a raduju se celé tři dny :)
Taky vás vždycky vyburcuje k nějaké akci, či aspoň akcičce? Já včera musela vystavit dva dlouho schovávané obrazy a vyměnit vázu. :)

Soňa řekl(a)...

Mě ho manžel hned ve dveřích vzal z ruky a pořád říkal:,, Hele, pojď se podívat na tyhle dveře. A ten loft! " A já zuřila,že mi to tak servíruje ,jako když Vám někdo vypráví film,který jste ještě neviděli a chcete se na něj sami kouknout.

monča řekl(a)...

Soňo, to teda dost riskoval, ne? :o))
Já dneska konečně dočetla to minulé číslo a mohu se vrhnout na to čerstvé, mám značný časopisový skluz :o))
Monča

Unknown řekl(a)...

canada goose
christian louboutin
nike shoes
nike air force 1
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet
ugg boots
birkenstocks
polo ralph lauren outlet online
2016105caiyan