čtvrtek 3. února 2011

DOLCE VITA

Jako reakci na můj poslední příspěvek, že budu v MB,  mi Jana P.poslala odpoledne přes SKYP  fotky.Sice vůbec nemám páru, co je DOLCE VITA a titulní strana vypadá spíše jako nějaký šampóňácký časopis, ale pokud to není časopis ve stylu Rytmus života, tak mi to vůbec nevadí.Tímto neznámé redaktorce děkuji.Děkuji i za Moniku Brountsch.Hned jsem jí to poslala a má taky radost.

8 komentářů:

hanele řekl(a)...

Včera jsem si prohlížela MB u tchýně a byla jsem na tebe TAK hrdá! Možná to ještě nejsou Spojené Emiráty, ale máš nakročeno :) Kluci ať jsou brzo zdraví a s tím smogem to nepřeháněj, raději přijeďte na Čeladnou a dáme si někde tady scuka!

Soňa řekl(a)...

Mám být taky hrdá na sebe? Nějak to nestíhám si užít. S Emiráty to není nereálné,ale musím se naučit létat.Letěla jsem jen jednou a to v 9 letech.No a pak se musím naučit nakupovat nechutně drahé věci, protože levné tam nikdo nechce.

Anonymní řekl(a)...

Dolce Vita je pro trochu jinou kategorii, nez je vetsina z nas, tedy aspon ja. Takze, mila Sono, asi mate cit pro zajimave veci, ktere se hodi i do jinych interieru. :-)
Je to pochvala.
Iveta

Radka řekl(a)...

Já si kupuji jenom dva časopisy - Dolce Vitu a Marianne bydleni :) a v obou tento měsíc jste. Včera večer v posteli jsem Vás tam našla, tak jsem měla radost :) vypadá to, že se Vám bude letos dařit, tak jen tak dál :)

Soňa řekl(a)...

Jak tak koukám na tu titulku,měla bych změnit image.Natupírovat vlasy a hodit zvíře kolem krku.

Kač řekl(a)...

To prosím nedělejte! :)

Anonymní řekl(a)...

Soni, už nějakou dobu si pročítám s nadšením tvůj blog a až dneska mě napadlo, že ti můžu vlastně napsat!!!! To víš, my starší ročníky...přišla jsem na tebe z blogu gábiny, nějak ji napadlo mi napsat a poslat odkaz. Tož tak...
ani nevíš, jak ráda se koukám a sleduju tvoje úsilí, jak ti rozumím...to by bylo na dlouho. máš můj obdiv...pa irena hájková

Soňa řekl(a)...

Pro Irenu: Ahoj Ireno, ani nevíš ,jakou mám radost,že ses ozvala.Používají,,starší ročníky " SKYP ? :-)))Dd Gabky zjistím tvůj mejl a napíšu.