úterý 14. prosince 2010

Kašli na design


To je dilema.
Už jsem smazala asi 5 odstavců, samé bláboly a teď to nebude o nic lepší.
Dnes jen heslovitě:
-Došel mi včera benzín .Šla jsem domů pěšky 4 km v tom bílém , jiskřivém a byl to přesně ten posvátný pocit, o kterém se Zmarchrob zmiňoval.Musela jsem se tomu nahlas zasmát.
- Když dlouhou, opravdu dlouhou dobu spíte málo, tak pak, když se rozhodnete, že začnete spát déle, už to nejde. Dnes opět jen 3 hodiny. Zítra si jdu pro prášky na spaní.
-Jen u dvou věcí člověk zapomíná jíst. Když je zamilovaný a když tvoří. Pokud toužíte po tom příjemném chvění v žaludku, nechte si svoji manželku/manžela a začněte radši něco vyrábět.

8 komentářů:

Jolana řekl(a)...

tak si říkám, že jsme se kdysi ve škole učili, že design je spojení formy a obsahu ;) ale to pískoviště je super - něco takovýho v menším plánuju pro prcka na lodžii :D

Radka řekl(a)...

Místo prášků na spaní doporučuju bylinkovou směs pro lepší spánek - http://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-lihove-tinktury/834-smes-pro-lepsi-spanek-medea-kapky

Andrea Tachezy řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, jak to víš? :-)

Soňa řekl(a)...

Andy, ty jsi mě zmátla.Co vím?

Andrea Tachezy řekl(a)...

No v závěru tvého příspěvku jsem měla pocit, jako kdyby byl pro mne :-)

Soňa řekl(a)...

pro Andy: Manžela si nechej, je hezký a vypadá mile:-))

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soni, Tomíka se nechystám odkládat, jen jsem si zrovna ten den říkala, že to lochtání kolem žaludku je pěkné a zhubnout bych potřebovala. Ale řešní je - pohyb a práce :-)