úterý 21. prosince 2010

Dárek od Borka,ale ještě neví komu.

Dárky ,,Ještě nevím komu " mám taky v zásobě. Když nakoupím miliondvěstěpadesát dárků pro někoho od někoho: ,,Soničko, vždyť ty máš vždycky takové dobré nápady ", pak si najednou uvědomím, že nemám dárky pro ty, kterým bych chtěla dát dárek jen tak.
Letos mi to usnadnila má klientka a poslala mi recenze na knihy.Všechny jsou skvělé.
Ráno se mě syn ptal, kdy my budeme dělat Vánoční úklid. Což jasně dokládá o tom, že nikdy nezažil teror umývání křišťálového lustru a všeho nádobí ve vitrínách, jako se mi dostávalo v dětství.
Ujistila jsme ho, že LETOS si ho rozhodně užije a to hlavně v místnosti, která už se těžko dá nazvat pokojíčkem.
Dva dny v kuse uklízím dům, ale to zřejmě nikdo nezaznamenal. Je třeba zbytek osazenstva zapojit , aby o Vánoční úklid nebyli ochuzeni.Chudáčci.
Poslední týden je x krát skloňované jméno mého bratra.Protože strejda Ivoš je nejzlatější, nejhodnější a vozí ty nejlepší dárky.
A samozřejmě se těšíme i na jeho přítelkyni a doufáme, že se jí u nás bude líbit.Nedívali jste se včera náhodou na film s Jessica Parker ? Dost drsné přijetí přítelkyně do rodiny . Jessica to hrála skvěle.Už to tak vypadá, že do konce našeho života se bude rodina sjíždět u nás, což nám vůbec nevadí, protože my rádi hodně lidí. Muž koupil nádherný stromek (on ví, jak moc mi na tom záleží) a já se letos budu snažit, abychom měli červené ubrousky ( já vím, jak moc mu záleží, abychom druhé hezky uhostili).
Strom i ubrousky jsou vlastně kraviny,které můžeme přehlížet. Jenže nepřehlížíme. To, co se nám zdá naprostá blbost , u druhého to posiluje pocit jistoty . Že je všechno tak, jak má být.


Vánoční přání si nechám až na později.
Tak tedy. Hezké úterý.









3 komentáře:

Sunrise řekl(a)...

Hezký!

hanele řekl(a)...

Já už stojím frontu na Borkův první olej :)

Soňa řekl(a)...

Strom mi připomíná stromy z Maxipsa Fíka:-))