úterý 21. července 2009

Tým -pokračování

V posledních 4 dnech jsem se ,, zasekla,, na akci, od které jsem nakonec v pudu sebezáchovy odstoupila. Golfová událost roku , ke které jsem měla dělat dekorace.Na můj vkus příliš mnoho lidí, kteří do toho mluví . A nebýt kamarádky (foto nahoře) , kterou jsem na schůzku přibrala, snad bych se do toho navezla. Ale víte co je nejhorší, že i přes to, že to dělat nebudu, vymyslela jsem dnes během točení překrásnou výzdobu. Aportující jeleny , co nesou golfové míčky¨se sloganem ,,Vycvič si svého jelena" Lampy ve tvaru diamantů, které se budou dražit. Vizitky na rautových stolech, které pobaví. To je moje mínus(nebo plus), že vymýšlím věci , které nikdy zaplacené nebudou , ale mozek stále pracuje. Je to takový tréning kreativity. Běhám i v noci- ve spaní.
Kamarádka záchranářka Veronika Sivková je další člověk, který doplňuje mé slabiny.
Komunikace s veřejností, zvláště pak s tou anglicky mluvící - slova plynou tak hladce. Vykomunikované máme výhradní zastoupení pro ČR s ,,Kluky z plakátu". Já jim tak říkám. Ve skutečnosti jsou to dva kluci z Londýna, co dělají velmi krásné a vtipné plakáty.Postupně je vkládám na http://www.malinadesign.com/
A do třetice všeho dobrého je tu Ali Chovancová. Duše , co ví, kam schovala důležitý dokument, dostane úkol a splní jej. Zodovědnost a důslednost sama.
Všechno, co se týká prodeje lamp, je její parketa.
Kdyby se náhodou stalo, že lidé někdy nebudou chtít keramiku, interiéry ani dekorace do bytu, dám se na focení. Ali jsem fotila stylem- rychle si sedni, namalovat oči, usměj se , cvak.
...tak to je mazec...zrovna ,když píšu blog, přišla mi sms od golfových ....
Blog začíná být napínavý:-)) a kdo ví, možná jeleni nakonec aportovat budou...


5 komentářů:

Jana řekl(a)...

Gratuluji k výbornému týmu, jsem zvědavá na pokračování story s aportujícími jeleny A HLAVNĚ zírám, že máte Keep Calm and Carry On! Tý brďo, můj oblíbený plakát (http://designeclectic.blogspot.com/2009/04/keep-calm-and-carry-on.html) na dosah ruky, díky! :-)

Andrea Tachezy řekl(a)...

Soňo, keep calm bych asi potřebovala implantovat někam do mozku. Ale možná si koupím plakát abudu na něj od rána do večera čučet :-)
Ozvu se!

hanele řekl(a)...

Taková velká fotka, až jsem se sama sebe lekla :)...pořád říkám, že keep calm je mantra pro TOLIK lidí. A kluci z plakátů jsou šikovní!

Andrea Tachezy řekl(a)...

hanele: velká ale krásná!!! já bych takovou hned brala :-)
Soňo ty se máš takový skvělý tým!

Soňa řekl(a)...

Tak tým by byl a teď jen ,,zbývá" aby se to časem projevilo:-))))
Andreo, příště fotím tebe!!Ty se budeš fotit hezky.