pátek 10. července 2009

Tým


(Jana Čimburová- brzy Pawlasová)

V posledním čase mi dochází, že to, co vyčítám druhým, dělám přesně v mé profesi. Snažím se dělat všechno . Tvorbu, účetnictví,marketing, logistiku, interiéry, PR, TV a kdo ví co ještě. Něco dělám na 100% a něco na 15%. V příštích dnech Vám představím tým lidí s kterými spolupracuji a nebo jsem jim spolupráci nabídla.
Všechny jsou mé kamarádky, což ovšem nebyl motiv jim spolupráci nabídnout. Na to už podnikám moc dlouho, aby jsem nabízela práci čistě z přátelství.
Všechny mají jedno společné. Mají něco , co já nemám a perfektně doplňují mé slabiny. Ne vždy ovšem hned schopnosti vidíme.
Jana Čimburová pracuje v projekční kanceláři. Vytváří pro mě 3D vizualizace. Vizualizace není její obor, ale velmi rychle se učí. Nemusím zdlouhavě vysvětlovat jakou mám představu. Good team.
Po 17 letech jsem taky přehodila účetnictví na někoho jiného. Včera jsem donesla podklady pro DPH a paní účetní byla nadšená, jak to mám všechno roztřízené, označené. A to jsem měla obavy, jestli to mám dostatečně připravené. Vedení účetnitví mělo taky svoje výhody.Musela jsem se vzdělávat. Každý rok vláda schválila něco jiného. Každý rok jiné formuláře. Jiné odpočty a nezdanitelné částky. Zrychlené a zpomalené odpisy. Prostě tvůrčí a kreativní práce:-))).
Příště představím výtvarnici, s kterou jsem schopná listovat časopisy o bydlení a mluvit o umění celé hodiny.









2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

díky díky díky :)))... Je mi ctí s tebou pracovat.
cimi

Janina93 řekl(a)...

Pravda že každý rok se navyšují částky za daně zdražování, schvalují se nový zákony a staré se pořád mění taky už nevim jak se v tom mám vyznat. Hlavně když musím být aret daňové přiznání. Ale jak píšeš stačí je mít nějakou dobrou účetní která ví co se za ten rok mění. Já teda podnikám v takovém odvětví marketingu a přijmi se aspoň rok od roku zvyšují a to mě těší. A právě mě docela baví. A to je důležitý.