středa 24. června 2009

Pozvánka

Ve čtvrtek dotáčím Bydlení a v pátek začíná festival.( Mimochodem-včera jsme celé odpoledne místo Bydlení je hra točili nízkorozpočtový celovečerní film,který se bude jmenovat 3D a budou ho dávat ve 2: 00 ráno na ČT 2.-nebo aspoň tak to vypadalo.)
Více psát nemůžu,protože už i režisér čte můj blog .Zdravím taky režisérku Markétu, kterou jste mohli vidět na předávání Andělů. A já jsem ráda,že ji znám.Ne pro ty Anděly,ale pro ni samotnou. Když už jsem u toho zdravení. Zdravím všechny lidi , co si u mě objednali keramiku a ještě ji nedostali a říkají si: ,,Tak na psaní blogu má čas, ale hrnky mi nepošle".Jenže já už prostě večer nemám sílu makat v dílně. Zdravím tajné ctitele, kteří vědí, že patřím pouze mému muži a jinak to nebude. Taky kamarádky, co už jenom z blogu ví, co dělám a jak se mám.Od zdrávasů se chci přesnout k pozvánce na festival , který pořádá mimo jiné taky můj muž.
Můj muž vymyslel už nespočet šílených názvů.
Před lety založil neziskovku ZIP(zábava ,informace ,poradenství) zaměřenou na volnočasové aktivity mládeže.NaMax,KristFest,X-ray
Kompot je multižánrový festival na překrásném místě u Lučiny v Havířově.Kapely,workshopy,výstavy.
Můj workshop jsem už třikrát změnila a poslední verze je, že když dorazíte, namaluju Vám kerku henou na tělo.
zdrávas-oňa

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

přijdu a pomaluješ mi nohu :)
Jo a taky všechny zvu, protože budou super klobásky :)
cimi

hanele řekl(a)...

Kompot je jeden z těch hodně výstižných názvů! Snad vyjde počasí! My nakonec do Phy nejedeme, takže si přijdu pro tetuáž i já!

ali řekl(a)...

Taky bych si Tebou nechala pomalovat nohu. Nebo třeba záda :-D Ale budeme pryč. Bééééééé..... Taky moc přeju, aby vyšlo počasí. Komu by se chtělo do deště...

mrozkulka řekl(a)...

Soni, taky objednávám jednu kérku! :-)

Soňa řekl(a)...

Tak to je nádhera.Zkeruju Vás od hlavy až patě.