pátek 27. března 2009

Proměny


Už ani nevím ,kdy jsem si uložila tyto fotky z http://www.flickr.com/ Na Flickru najdete obrovské množství fotek a některé jsou i ve větších velikostech,takže si je můžete stáhnout a vytisknout.Použít na nějaký leták,pozvánku,vizitku.
Díky Flickru můžu nakukovat lidem do domácností. Vemte si takovou chodbu. Hnědou natřeli na modro(já jsem hrozná natěračka,všechno bych přetřela),nové kachle , bezva umyvadlo ,kytka a hned je veselo. Někdy stačí tak málo a proměna je tak markatní.
Jenže to ,,málo,,vymyslet je někdy docela dřina. Měsíc jsem připravovala další díl Bydlení a v pondělí začínáme. Moc se těším. Konečně to, co mám v hlavě, uvidím v reálu. Trochu chvění, jestli náhodou v mé hlavě to nevypadá hezčí, než bude výsledek.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Milá Soni. Máš to krásné!!!!!Moc se mi líbí, jak to máš udělané, úžasná práce. Děláš i moc pěknou keramiku- už šetřííííím. Měj se hezky. K

Anonymní řekl(a)...

Teda, omlouvám se. Až teď jsem si všimla, že jsem to špatně pochopilaaa! Moc se omlouvám, dám příště větší pozor, abych to přečetla správně. Takže máš hezký plán na chodbu!

chic ada řekl(a)...

Flickr je super, to je pravda. Inspirace není nikdy dost. Ať se další proměna v "Bydlení" vydaří! Hezký týden přeju.