pondělí 23. března 2009

Kamarádky

Minulý týden byl plný vzrušení, emocí a nemocí. Cíleně jsem si naordinovala pokoru, protože tolik oslavných telefonátů, mejlů a pracovních nabídek, jsem už dlouho nedostala.
Naštěstí viróza mě držela při zemi, takže jsem na každou nabídku nekývla. O víkendu jsme byli navštívit přátele.(přikládám foto dětského pokoje-inspirace výmalby) A vůbec, celý víkend byl dost akční.
A je tu pondělí a mě došlo, že za 7 dní je daňové přiznání.Celý rok jsem s lehkostí házela účty do krabice , jakoby to měl udělat někdo jiný než já. Až březnu mi došlo,že to jsem já, JÁ!
Havířov Suchá je tak trochu jako předměstí Zoufalých manželek.Všechny kolem 30 a výš.Tak zoufale jiné, ale naprosto ochotné si pomoci.Účetní, pedikérka, kadeřnice, učitelka a já.
S účetní jsme si před chvílí vyčenžovaly účetnictví za přestavbu obýváku. Obě spokojené. Každý ať se drží svého kopyta.Není to nádhera mít účetní za domem!
Ve středu si vystojím frontu na FÚ a dotáhnu poslední přípravy na další natáčení.
Přeji hezký týden.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

dělba práce na jedničku :)
ad pokojíček: výmalba mě neoslovila, ale okna ano :) všechny děti by si takového světla zasloužily!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všem, mě se moc líbí lustr, připomíná rozzářený artyčok a rozhodně není všední, moooc hezké. Okna jsou proklatě nízko ;-)), ale pokud to děti ustojí tak proč ne.
Pěkný den,
Hanka

Anonymní řekl(a)...

indoch řekl ...
Děti okna ustojí, na fotce je vidět, že kličky jsou odšroubovány, takže skoky se konat nebudou.

Anonymní řekl(a)...

Mě se pokoj líbí, hlavně je velký a super prosvětlený :o)......papa Deni

Anonymní řekl(a)...

Tak ty kliky jsem přehlídla, má chyba :o))
Hanka