pondělí 16. března 2009

Přátelé

http://www.doma.as/



Před rokem jsem četla rozhovor v příloze Lidových novin s Richardem Krajčem.Škoda,že jsem si to nevystřihla.Při posledním koučingu jsme s Hanele nad tím polemizovaly.

Ptali se Richarda na přátele.Tehdy se mi zdála jeho odpověď dost drsná.Přátelit se může jen s těmi, kterým se stejně daří ,jak v profesním, tak osobním životě.Ostatní to neunesou a začnou závidět.

Kdyby udělali rozhovor se mnou,potvrdila bych to i popřela.Nedávno jsem četla úryvek z Bible: ,,Duše sytá,občerstvuje druhé...Víc než o penězích a úspěchu to může být i o tom, kdo je ,či není nasycený Bohem.Doufám,věřím,že přátelé zůstanou.

Naštěstí mám bratra,kterému se daří mnohem více.Staví si věžáky a domy.My big brother.



11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Júú, to je překvápení. Svět je malý. Bydlela jsem poslední 2 roky v Hostivici (už tam bohužel nebydlím) a tyhle domy se mi tam vždycky líbily. Hlavně jak jsou zasazené do okolního terénu. Šikovný bratr! Hezký týden!

Pavla řekl(a)...

Krajčo je svéráz, ale něco na tom pravdy je. Tak třeba já mám bratrance - taky si žije nad úrovní, ale přeju mu to. Někdy bych je ale kopla za ty názory, ale to je vykořeněný z životního stylu a zvyku na peníze. Jinak osobně znám i lidi co mají peníze úspěch a srdce, že jim bych spíš záviděla jak jsou úžasní a skvělí.
Pa Pavla

Anonymní řekl(a)...

Při Krajčovu postavení na tom asi neco bude.... ja mam za sebou dost velkou osobní tragedii, ze ktere se stale vzpamatovavam, chuda jak kostelni mys...ale svym pratelum jejich stesti rozhodne nezavidim, nevim, k čemu by mi bylo dobré, kdyby i oni meli byt nestastni...
Tak doufam, že se se mnou přátelit nepřestanou. Jana Tr.

Soňa řekl(a)...

Milá Jano,stejně jako dnes dopoledne ,když jsem nevěděla, co říct své kamarádce,která je nevyléčitelně nemocná,stejně tak nevím,čím bych Vás právě potěšila.jsem ráda,že chodíte na můj blog a doufám,že aspoń trochu radosti přináší do Vašeho života.

Soňa řekl(a)...

Pro Chic Ada:Svět je malý . Hostivice se mi líbí,až na tu dálnici středem města.

Soňa řekl(a)...

A ještě pro Pavlu:
Taky znám lidi vystřelené z Marsu,ale na Moravě jich tak moc není.
My tady dorovnáváme ty průměrné platy,které jsou zveřejňovány každý rok:-))))

Anonymní řekl(a)...

Soňo, moc Vám děkuju... někdy opravdu není co říct... ale doufam, ze se dostanu do Berouna a koupim si nejaky Vas hezký kousek:)Mně prostě keramika dokáže zlepšit náladu. Jana

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, měla jsem možnost s Richardem posedět u kávy po jeho vystoupení, kdy hrál Richarda III a musím říct, že mě mile překvapil, po náročném představení, které mělo obrovský úspěch, kde i známější herecké osobnosti blahopřáli jeho výkonu doběhl do restaurace a byl zcela normální a hlavně si na nic nehrál. Je to tak pohodový a vztřícný člověk se srdcem na pravem místě. Já s jeho výrokem souhlasím, ale myslím, že se to týká především těch zmedializovaných svér, které jsou na očích všech.
Může být člověk bohatý i v srdci i na kontě, pár jich znám.
Hanka

Soňa řekl(a)...

Tak se nám to zvrtlo v téma Richard Krajčo.Tož přidám ještě s troškou do mlýna a chválím za jeho poslední hit.....tak nějak málo tančím...či jak se to jmenuje.Naštěstí u mě to neplatí.Dost často doma sama tančím a zpívám.Mám naprosto šílené taneční kreace:-)))

Pavla řekl(a)...

Tak nějak málo tančím
No to je hit! Já tedy za sebe, nikdy jsem s Krajčem nemluvila, viděla ho na živo na koncertě (pouze), a pro mě je to hvězda se všemi manýry, ale hudbu dělá skvělou. Myslím, že seriál proč bychom se netopili by byl bez úvodní písně příšernej - jako že příšernej se mi zdá každopádně.
Ale koncert Kryštofa to je mazec!!!

QQQQQQQQQ řekl(a)...

adidas tubular
paul george shoes
yeezy boost
nike shoes for men
nike air max
yeezy boost 350
adidas superstar shoes
nike air zoom
christian louboutin shoes
nike basketball shoes