čtvrtek 19. března 2009

Ještě pár fotek


(Pro nezasvěcené-čísla,za které hrajou kluci ragby.Nejdřív jsem ze zelené látky vytvořila látku nažehlovací,vystřihla a přišila.)

( Chyty jsou přilepené silikonem.)


9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No Soňo, paráda! Je to moc příjemné a myslím, že se jim tam bude skvěle bydlet.Fakt dobrý.

hanka

Anonymní řekl(a)...

Soňo jste neuvěřitelná, fakt, nekecám. Na bydlení je hra koukám obvykle v archivu, dneska jsem tam hledala váš díl a zjistila jsem, že zrovna dneska je - no tak to jsem si nemohla nechat ujít.
Musíte mít pro to obdarování, fakt že jo... Nechápu, jak jste to tak všechno dokázala - tolik toho vymyslet a vyrobit sama a fakt za pár korun.
Máte neuvěřitelné nadání, na šití, na keramiku, na ten design a vymýšlení a vyrábění věcí...
V minulém ŽV jsem četla rozhovor s vámi, a koukala jsem na přihlášku na KK, že tam budete mít seminář.
Nestává se z vás náhodou celebrita? :)

No tak hlavně ať to celá rodina ustojíte :)

Michaela. (ta co sem občas píše komentáře a nechápe ten systém identit, tudíž je stále jak anonym)

PS: Není ta skříň i ten návod na Vašem blogu už strašně dlouho?

Soňa řekl(a)...

Než se díl natočí,sestříhá a dá do vysílání ,tak to trvá přibližně dva měsíce.Proto ta skříň.Nechtěla jsem dávat ostatní fotky dřív ,než bude díl odvysílaný.
Celebrita-haha.Na KK budu,ae dlouho jsem váhala,protože toho mám hodně.Nakonec jede se mnou parta kamarádek,takže to bude relax.

Soňa řekl(a)...

Hani, díky.Kluci byli nadšení a dokonce po týdnu,když jsem si přišla nafotit pokoj.měli stále uklizeno.Klobouk dolů,jak jsou šikovní a pomáhali,kde mohli.

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem také zkoukla a super. Moc ti to sluší a práce ti jde pěkně od ruky, díky Bohu za to, že děláš něco, co tě baví. Díky za množství inspirace :)
cimi

Anonymní řekl(a)...

Soňo, viděla jsem jak "chalupu", tak "bydleni" a oboje bylo super. Moc se Vám to povedlo. Ten modrotisk mě taky hrozně láká a někdy bych to ráda zkusila. V "bydlení" se mi moc líbila ta zvolená kombinace barev výmalby.

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, po shlédnutí včerejšího dílu Bydlení je hra to syn (14) okomentoval slovy " no tak to je fakt dobrý" a o víkendu prý vyrábíme písmena na stěnu, myslím, že jste skvěle vystihla klukovskou dospívající duši. Přeji mnoho dalších báječných nápadů :)
PS: u nás se v pokoji zas vyskytuje fotbalová minibranka zabudovaná do jednoho pole Ivaru (IKEA)

Soňa řekl(a)...

To bude tím,že mám sama dva kluky a i když tomu staršímu je jen 9,tak
puberta s ním občas cloumá.

Anonymní řekl(a)...

Indoch řekl ...
JO jo Maťko a Kubko jsou určitě nadšeni, co bych já v jejich věku za takový pokoj dal. Moc dobrá práce Soňi, jen klukům řekni ať snowboard dají raději do sklepa jestli jej chtějí ještě užít na sněhu. Vysoká teplota hned pod střechou vysuší jádro desky, takže dube křehké.