úterý 8. dubna 2008

doma


Vzpomínám na první noc v novém bytě. Před šesti lety jsme se nastěhovali do většího bytu. Krásného bytu.Velkého , na krásném místě. Ještě rok na to jsem občas v noci chodila po bytě a říkala si, že máme moc hezký domov. Je půlnoc a já jsem se přistihla, jak sedím po tmě v obýváku v našem novém domku a mám ten stejný pocit. Už můžu říct - jsem doma. Někdy si necháme namluvit, že hezké pocity se už opakovat nemůžou. Že už se nikdy nezahledíme do očí svého muže tak zamilovaně jako na svatbě, že už nikdy nenajdeme dobrého přítele,jako byl ten předtím a že práce,kterou děláme, už nás nikdy neuspokojí jako dříve.
Neohlížím se ,nesrovnávám, nasávám novou atmosféru.

Foto: ,,malá,, návštěva v našem původním bytě.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc hezky napsané, tak hezky nasávej a užívej si ;-)je to radost. Koukám, že jste měli na návštěvě "malou" stonožku :-)))

Anonymní řekl(a)...

Je fajn, že jsi srdcem našla domov tam,kde je toliko místa... to nás může přijít ještě více :-))))...Krásně jsi popsala radost!
Pokud najdeš chvilku času, můžeš mi poslat prosím zbytek fotek z té návštěvy na cimi@centrum.cz?
Nespěchá, buď s tím v pohodě :-)))
Jana

Anonymní řekl(a)...

Ať hledám jak hledám nemůžu najít svoje boty :o))))
Saba

Soňa řekl(a)...

Že by Sába přišla později? A propó,takových mejdel u nás bylo více,takže není jisté,jestli vaše boty byly na návštěvě.:-)))

Anonymní řekl(a)...

jé, my tam byli! :-)

yanmaneee řekl(a)...

longchamp
air jordan
golden goose
nike sb dunks
off white
nike dunks
off white hoodie
jordan shoes
curry shoes
yeezy 350

capheshet řekl(a)...

view it Dolabuy Hermes go right here this contact form Read More Here Dolabuy Celine

sateaur řekl(a)...

replica bags gucci replica gucci w5g24f0n54 zeal replica bags replica bags in bangkok find more information l7z56j8z68 replica bags wholesale hong kong replica bags cheap replica hermes bag h9s90q2y77 replica bags new york