středa 2. dubna 2008

stěhování


Takto vypadá můj diář
pondělí: penetrace stěn
úterý úklid po malování v novém ateliéru
středa: frézování dlaždic odpoledne stěhování staré dílny do domku
čtvrtek:balení a rozmontování nábytku(dělala jsem to 10 hodin) pátek : úklid po malování ve staré dílně a položení lina,balení a rozmontovat poslední skříň
Sobota:STĚHOVÁNÍ
Překračuji krabice a kupu věcí,(které by se někdy mohly hodit),a pomalu se loučím s bytem.Obdivuji lidi,kteří se rozhodli přestěhovat kvůli misii do jiného města a do horšího bytu.Já se stěhuji do domku s překrásnou zahradou a přesto je mi trochu teskno. Co trochu! Hodně!Mám na patře kamarádku.Skamarádily jsme se před 6ti lety.Naše děti jsou nejlepší kamarádi.Chodí spolu do školky a do školy.(už bulím) Nejsem vůbec statečná.Všechno nové je pro mě hrůza.Ale když se podívám nazpátek ,vidím,jak Bůh je s námi.A dobří přátelé taky. Během těch třech měsíců rekonstrukce, nám přišlo pomoct spoustu lidí.Dostávala jsem povzbudivé sms od kamarádek,hlídaly děti,uklízely,sháněly banánovky.Kamarádi bourali,malovali,stěhovali. Kdykoli jsme něco vyřizovali na úřadě,vždycky nám vyšli vstříc.To, co někdy trvá měsíc,jsme měli vyřízené do týdne.
Večer si s mužem povídáme jaký zázrak,jaká radost,jaké potěšení se nám ten den stalo. díky,díky všem za pomoc
PS: Fotka je z doby,kdy jsme se do domu nastěhovali.Měli jsem hotové jen dva pokoje.Všechno jsme do nich nacpali a pokračovali ve stavbě.Děti jsem přesunuli k babičkám.
Teď si říkám,že jsme byli vážně nadšenci.