středa 13. března 2024

Po třech měsících...

...mě přestala bolet hlava. Jako když utne. Hned jsem sedla za kruh a vytočila resty. Dotáhla některé projekty. Slíbila pět nových.  

Od Vánoc abstinence. Zkusila jsem během toho nealkoholické víno. Příště raději tonic . Vlastně jediná adekvátní náhražka alkoholu mi přijde Birel

Včera jsem ochutnala VÍNO OD BODLÁKU  a to teda bylo utra skvělé. ( alkoholické) . Prostě kvalitní, suché, červené víno můžu vždycky. V malém množství. 




Pugét od D. k MDŽ 

Překvapená. Spíš mi koupí kytku jen tak, než když je nějaký svátek. 



...

Highlight dnešního dne je mejl od paní Oldřišky. Věnuje svůj kávovar do galerie Krystal. S mým mužem jsme zvyklí spíš peníze a dary rozdávat, než přijímat, o to větší radost. Jasně. Není to nic, bez čeho by galerie nemohla fungovat ( já presso nepiju), ale vystavující budou přešťastní. Často instalujeme výstavu více dní za sebou a k tomu se komfort hodí. Moc moc děkuju.





5 komentářů:

Jitka řekl(a)...

Jsem ráda, že už tě nebolí hlava. Přijde mi taky, že nealko vína jsou nedobrá, nejlepší co jsem zkoušela bylo nealko prosecco, ale pořád dost pozadu za alko verzí. Ovšem nealko piva, ta jsou někdy hodně dobrá, přijde mi že na letošní suchý únor se i hodně malých pivovarů připravilo a vydali moc dobré nealko speciály.

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to tak. letos v létě budu více prozkoumávat nealko pivo.

IK řekl(a)...

Tak jako vecny ridic a nepivar, jsem vyslovene milovnik nealko vina. Uz mi kofola lezla i usima, pripadala jsem si jak decko :))) a navic, me nealko lahve se nikdo ani nedotkne!

Ik

Soňa Malinová řekl(a)...

Minule jsem na našem dámském večírku vypila litr toniku, bublinky mi lezly nejen ušima:)). Měla jsem totální záchvaty smíchu i bez vína.


Kamča řekl(a)...

Já jsem závislák na zázvorovém toniku :). Skvělá zpráva o té hlavě !