pondělí 26. prosince 2022

Dárky

Z veledarů jsem vždycky trochu nesvá. Kvalita kola se absolutně nerovná mému fyzickému výkonu ani frekvenci užívání. Člověk má pak pocit, že musí začít brát cyklistiku vážněji. Ale pokaždé, když kolem něj projdu, těším se, až ho otestuju. 

Od kluků překvapení. Homepod  a přesně ten mixér, který potřebuju.  Od mámy kabelku Ona Ona a spoustu kosmetiky.











Jako každý rok kluci na oběd s tátou a večer u nás. 
Bývalý muž se letos taky oženil . Má moc milou ženu.  Všechno dobře dopadlo. 

Nejdřív to vypadalo, že svátečních dnů je málo na to, abychom se ve všech rodinách otočili, ale nakonec  dvě domácnosti odpadly s virózou, takže odpočíváme doma. No odpočíváme...včera běh, dnes jdeme plavat.




7 komentářů:

IK řekl(a)...

Soni, obdivuju rodice, kteri dokazi kvuli detem potlacit sva ega i bolistky a sejit se u jednoho stolu…

Krasne Vanoce Vam i Vasim blizkym!
Ps: dnes jsem predala darek od Andrey Tachezy a tak krasne zabalenou zasilku jsem uz dlouho nedostala! Vlastne bych si objednala i sobe! Nejen kvuli tomu baleni!

Anonymní řekl(a)...

Soňo, kolo bomba. Uvidíte,možná nakonec budete větší cyklistka než běžkyně. Já byla zarytá inline bruslařka a manžel biker. Začal kvůli mně bruslit a já kvůli němu jezdit na kole. Dnes už brusle skoro nevytáhnu,ale na kolo se těším. Možná proto,že je to sport,u kterého člověk vlastně sedí, hihi. A víte,kdy se ten sportovní přerod pozná? Když se začnete těšit na kopce a roviny začnou být nuda. Tak ať Vám to dobře a na těch našich cestách bezpečně šlape.Jitka

Anonymní řekl(a)...

Dárky luxusní, to muselo být radosti pod stromečkem :) Já letos dostala dovolenou a pobyt v hotelu v centru Prahy, takže taky nadšená. Ohledně veledarů to mám podobně, hlavně mám obavu, abych se druhému trefila do vkusu a pořádně ho taky potěšila.

Soňa Malinová řekl(a)...

Andrea Tachezy je pro mě nejlepší současná ilustrátorka. Máme od ní grafiku, ale určitě si ještě od ní něco pořídím.

Soňa Malinová řekl(a)...

Jitko, mít radost, že jedu do kopce, to si neumím představit. Ale třeba to někdy přijde:)

Soňa Malinová řekl(a)...

Pobyt v hotelu je krásný dárek. Tak přeji, ať se dovolená vydaří!

Anonymní řekl(a)...

Soňo,ono to přijde. Možná se do nich budete plazit na převod 1-1 jako já, ale i tak má člověk radost. V Itálii jsem se na 1-1 plazila 13 km a stálo to za to. Já si zas neumím představit, že uběhnu 5 kilometrů jako Vy. V tomhle směru hluboce smekám.
Soňo,mějte krásný rok 2023. Ať jste šťastná, v soukromí i pracovně,ať jste všichni zdraví a rádi,že se máte.