úterý 25. října 2022

Zpátky v e-shopu

 V roce 2018 jsem neprozřetelně vychválila kabelky ONAONA . Dřív než jsem si pro sebe nakoupila, vy jste je komplet vykoupily:)

Po čtyřech letech kabelky opět na skladě. Tentokrát chytřejší. Hned jsem si jednu objednala. Mám cuky objednat si kromě mini i tu mom, protože tyhle kabelky už se šít nebudou a mě přijdou dokonalé tvarem, zpracováním i kvalitou kůže. (moje máma má jednu v barvě nude a je to držák).

Jen pro jistotu píšu. Není to placená reklama. Kabelku jsem poctivě zaplatila a dostanu ji pod strom od mámy. Protože se občas Petře stalo, že si kabelku někdo objednal, ale pak nevyzvedl, je teď platba předem. Chvíli si počkáte, ale stojí to za to. Z každého vzoru vyrábí jen 20 kusů a tím bude kolekce uzavřena.

...

Včera jsem se stavila za jednou paní ( v důchodovém věku) a zjistila jsem, že i když má chytrý telefon, nevyužívá internet v mobilu, protože neví jak. 

 Nakreslila jsem pár obrázků, které ji budou sloužit jako manuál, kde kam kliknout. Pak jsme na zkoušku projely některé úkony vyhledávání na googlu, nakupování na e-shopu, jak platit, aby to bylo bezpečné, co jaké symboly znamenají, co je bezpečné potvrdit ( cookies) a čemu se vyhnout.... a ejhle, ono to šlo.  Myslím, že je spousta žen si s chytrým telefonem neví rady. Kdybych neměla co dělat, dělám kurzy. To by mě bavilo.  






3 komentáře:

Jana řekl(a)...

Já jsem si díky doporučení koupila mini kabelku a je fakt skvělá.

Anonymní řekl(a)...

Ty jsou! Pořád uvažuji, zda si mám udělat radost a některou z kabelek si pořídit. Děkuji za tip. Pavlína

Soňa Malinová řekl(a)...

Jani, já se na ni těším, jak malé děcko. Mockrát už jsem koukala v obchodech na nějakou černou, ale žádná nebyla tak hezká.