neděle 27. února 2022

Foto z vernisáže...

 


Pokud si můžu vybrat ( a já si naštěstí vybrat můžu), dám přednost na vernisáži rozhovoru s umělcem před dlouhým kurátorským proslovem. Párkrát jsme zahajovali i  komentovanou prohlídku. Autor mluvil o jednotlivých dílech. 

Snažím vernisáže dělat pro lidi srozumitelné a komfortní. Tentokrát vytažené i židle a myslím, že to zopakujeme.

Snad to byla pro návštěvníky i příležitost se seznámit nejen s autorkou, ale i s novými lidmi. Měla jsem pocit, že jsem úplně každého přivítala a prohodila pár slov, ale když se dívám zpětně na fotky, tak mi pár lidí ,,uniklo". 












naši muži








 Olívka s Markétou.
Já o hubnutí jen mluvím, Olívka tvrdě na tom pracuje a výsledek skvělý.




V této době je divné psát o obyčejných věcech. Ve světle událostí se zdá všechno malicherné. Snad to neberete jako přehlížení situace. 

Mimochodem. Těch 169 dětí už je za hranicemi.  Další dva dětské domovy jsou stále na místě a zjišťuje se, jak je dostat ze země. 


 





4 komentáře:

Jana řekl(a)...

Život jde přece dál. Pošleme prachy, myslíme na ně, není nám to jedno. Z fotek vypadá vernisáž super. Škoda, že lidi moc neumí chodit do galerií. Navrhovala jsem děckam ve škole edukační program v Galerii v Brně a většina protáčela panenky, proč jako, přitom přiznali, že nikdy v galerii nebyli a neví, co to je.

Veronika řekl(a)...

Soni, naopak, člověk rád vidí i jiné téma, ač je myšlenkami na Ukrajině.

P.S. vy opravdu hubnout nepotřebujete :)

P.S.2: objema vám to s Andresou na vernisáži slušelo (soudě dle fotek)

tualkraplak řekl(a)...

Jako ten první komentář Jany ....to jako vážně?
Přijde mi to až vulgární, co jste napsala, páni učitelko !

Anonymní řekl(a)...

Pokud si můžu vybrat ( a já si naštěstí vybrat můžu), dám přednost na vernisáži rozhovoru s umělcem před dlouhým kurátorským proslovem. Párkrát jsme zahajovali i komentovanou prohlídku. Autor mluvil o jednotlivých dílech.

blank black t shirts bulk
plain t shirt bulk order