sobota 22. ledna 2022

Rýmečka

Dobrých patnáct let jsem neměla rýmu  a teď už po druhé. Jsem na pozoru.  Původně jsem chtěla pomoct při focení Vendy ( fotí  kimona, které navrhuje moje švagrová), ale v tomto případě jim nejvíce pomůžu, když tam nepolezu. Vidím to na víkendové uklízení, vaření, hledání dekorací na natáčení a přípravy na focení moodboardů pro technistone . 

Moodboardům jsem úplně propadla ale musím se krotit, protože mám dalších  x projektů, které mě baví taky a jsou časově akutnější. Včera přišla excentrická bruska. Tip  od DVADILNA . Moc děkuji za sdílení cenné rady. Doufám, že nábytek nezničím. Tento díl proměny bude hodně o repasu, až mě děsí, co všechno musíme vybrousit a očalounit. 

Nechala jsem si poslat vzorník barev od little green shop od české pobočky. Nádherné odstíny. Zasílají katalog zdarma. Tady inspirace jak barvy kombinovat.




Dárek od Grétky 
Grétka na co sáhne, to jí jde. Jak to s těmi malými dětmi dělá...







3 komentáře:

tualkraplak řekl(a)...

s bruskou to půjde samo, to ušetří práce ! pořídila jsem si ji cca před dvěma lety ? od bosche,tuším... jen bacha na brusné papíry,ty hrubé udělají fakt eldorádo :D a hlavně rohy, vezme to jako nic...rýma jde, hlavně, že Vám není nic víc. udělějte test .) ......

Soňa Malinová řekl(a)...

Taky si říkám, že jestli je tohle zmutovaná verze corony, tak se nám blýská na lepší časy.
Antigeny máme doma, ale myslím, že jsou dost nespolehlivé. Hned jak budu fit, koupím si jemnější brusné papíry.

Jana Grešáková řekl(a)...

Soni, pak tě poprosím o "recenzi" brusky...sháním na chalupu...ale popravdě tomu prd rozumím...