sobota 11. prosince 2021

Moc díky za všechny vzkazy...

...i za shovívavost.

Sobota.

Od rána úklid malé knihovny. Vyřadila jsem přes třicet knih.  Ve velké  máme už jen ty, které opravdu máme rádi, vracíme se k nim. Na některé je D. echt háklivý a jen tak je někomu nedá do ruky. Zvláště monografie.

Tento týden si D. koupil Deníky  od Koudelky. Mně padla do oka Snídaně u Sothebyho. Nechám si ji na svátky, teď je to trochu pracovně nahuštěné.

Včera jsme se domluvili s Českou televizí na natočení jednoho dílu Bydlet jako. Točí se sice až na začátku února, ale měsíc dopředu už se musí napsat scénář na základě návrhu a postupu prací. Zatím jsme vyřešili lokaci a téma.

Opravdu se těším .  Jeden díl je příjemné vzrušení a navíc se uvidím se štábem. 

Ta největší starost bude....co si vezmu na sebe:) 

Mimochodem. Nedívali jste se na pokračování Sex ve městě? Oblečení a interiéry skvělé, ale jinak úplný propal. Poučení. Nedělat ze sebe v šedesáti klimakteriálního diblíka .


Zbytek dne u výroby střihu. Už mám dvě verze. Z Burdy a od wiksten haori. Dřív bych to střihla od oka a výsledek nevalný. Nicméně i tak to bude trochu hokus pokus. Ani v  jednom střihu se nepočítá s vycpávkou vatelínem. Trochu jsem upravila límec, kapsy... snad to nějak dám dohromady.







7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Do tý den paní Soni,já se jen u toho prvního komentáře usmála a řekla jsem si, proč se tu paní namáhá chodí jsem na váš blog a ještě píše takové komentáře. Já jí nenapsala a tak píši dnes. Ráda k vám za ní chodím nahlížet a budu chodit i nadále a rozhodně na svém blogu si každý může psát co uzná za vhodné, ovšem musí počítat taky se šťouraky. Ne vždy se musí vše líbit a každý má možnost buď ukončit své návštěvy a nebo šťourat.
Na vašem blogů jsou různé zajímavosti, různé typy a já sem budu chodit pořád. Rozhodně musím navštívit váš Crystal, jsem ostuda naposledy jsem tam byla v časech dávných, například na posezení paní Marty no a jsem barbar nevzpomenu si na jméno. Kellnerová to je jedno hlavní věc vím, kam zajít pokochat se uměním a krásnými věcmi. Marta

Anonymní řekl(a)...

Omluva,písmenka na mobilu me staré prstíky neposlouchají.

Anonymní řekl(a)...

Do třetice,folkloristka Marta Gelnerova,vzpomněla jsem si ��

tualkraplak řekl(a)...

to jste mne pobavila diblikem :D ....ona byla i v prvních dílech dost samolibá . na to se koukat nedá . a děkuju za Koudelku ! on má Deník ! už jsem poslala odkaz manželovi, tip na vánoční dárek , HA !

Tereza Samiecová řekl(a)...

Diky za vsechny ty tipy na knihy. Jsou o dost zajimavejsi nez nam davali na fakulte vytvarky!

Mrs. McCarthy Juan řekl(a)...


IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com

Anonymní řekl(a)...

Video game tv games. I like these
These are the three original video games developed by the developers of Sega Mega Drive/Genesis. The Sega Genesis, called Master System, Jun 11, youtube to mp3 android 2018 · Uploaded by SegaAmerica