čtvrtek 25. listopadu 2021

U Psice se probíhá rekonstrukce.

 Vtipné čtení pro toho, kdo  nezažívá na vlastní kůži. 

TADY 

...

To zas byla akce.

Pokazily se mi dvě pece keramiky. Hlavně konvičky. Bez předchozího uvážení jsem je dala všanc za stovku. ( jsou funkční)  Jen mi nedošlo, že samotná krabice stojí 38 kč + balící papíry, vytisknout fakturu, štítek, zdanění a jsem skoro na nule. Balení na celé dopoledne.

Kdybych je hodila do popelnice, bylo by to ekologičtější  a bez práce. 

Ale zas mají radost. 

Jinak už je na objednávkách  znát, že lidi nakupují dárky. Taky syslím. Jenže nemůžu říct co, protože blog čtou skoro všichni příbuzní. Ahooooj.






















4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nějak nerozumím tomu nadpisu...
U Psice SE PROBÍHÁ REKONSTRUKCE

Anonymní řekl(a)...

pro Anonymní č. 1... Já jsem za sebe ráda, že Soňa píše. Pokud se Vám ještě nikdy nestalo, že jste se upsala, tak tedy moc blahopřeji.
Soňo nenech se otrávit, Psici čtu a u jejích hořkosladkých psaní se fakt bavím. Zdraví Lenka z Ovy.

Soňa Malinová řekl(a)...

To znamená jen jedno. Zase jsem si to po sobě nepřečetla.

Mrs. McCarthy Juan řekl(a)...


IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com