pátek 9. dubna 2021

Poslední příspěvek od ...

...IRISDS   velmi upřímný. Uklidňující v tom smyslu, že ani já  kromě pracovních povinností nezvládám vlastně vůbec nic. 

Ráno vstávám unavená.  Mozek jede naplno, ale tělo by si nejraději lehlo. Jsem unavená z telefonátů. Čím méně fyzických kontaktů, tím více hovorů. Do toho volá brácha co druhý den. 

Na rozdíl od IRIS nemám žádné výčitky, když odpočívám nebo zabíjím čas u seriálu. 

Odpočívám, i když vařím. Nekoukám do monitoru, ani na telefon. V hlavě si sice něco sumíruju, ale u práce stojím, koukám z okna na keře...příjemné.

Včera jsem si dala vanu, po stopadesáté promýšlela kuchyň pro kluky z Písku. U mě téměř na 100% funguje teplá sprcha. Něco se v mozku uvolní, vyjasní. Z koupelny odcházím s nápadem. Ale ty účty za vodu!

......

Dnes s dětmi ( spíš s muži)  na preventivní prohlídce u zubaře. Sedím naproti, koukám na ně a mám  radost, jak jsou fajn. Jak se máme rádi. Povahy, co se netrápí.


vlevo Borek, vpravo David



rekonstrukce v Návsí 


rekonstrukce v Těrlicku 




rekonstrukce v Ostravě 

Na všech třech místech stav, kdy každým dnem to vypadá hůř a hůř. A pak přijde zlom a je to lepší a lepší.






4 komentáře:

Kotaska řekl(a)...

Milá Soňo, máte krásné kluky, vypadají jako velcí sympaťáci, Men in Black ✌️ a děkuji za příspěvek o únavě, peru se s ní několik týdnů a lepší je to, jen když zasvítí, jak píše Jitka. Jinak jsem vyčerpaná, podrážděná, nic mě nebaví a všechno a všichni mě štvou. Tak jsem ráda, že v tom aspoň nejsem sama, asi na nás dopadá tahle deka na všechny. Přeju krásný víkend ❤️

tualkraplak řekl(a)...

Krásní kluci. Vždy mě fascinovalo, když jde matka se synem, který ji přerostl a to o dost. Že to křehké stvoření nosilo malé děťátko a ta pár let ....je to strašně hezké. Já vím, že všichni toho
Už máme dost, ale přece, pořád se máme dobře!
Né? Máme co jíst, válka není....
Všechno bude. ( I kuchyň)

Soňa Malinová řekl(a)...

Je to tak. Máme se dobře. A víkendové slunce udělalo zázraky.

Trvalka Dahlia řekl(a)...

Nechci vás, Soňo, obírat o čas, ale slovo Návsí mi přišlo jako dobrý důvod taky jednou komentovat: Návsí je jako konečná stanice napsané na jednom vlaku z Prahy Hl.n. a vždy jsem si říkala, když jsem to na Hlaváku viděla, že bych se tam měla rozjet.
Mějte se hezky a rádi. Jiřina z N.