neděle 10. ledna 2021

Paličatá Martina

 Jak jsem psala minule, za velkorysým projektem s náušnicemi stojí Martina Smira. A byla by škoda nepředstavit její hlavní projekt. Je původem z Ostravy, studovala v Itálii , po studiích se rozhodla vrátit a v jejich rodinném pivovaru v Kozlovicích vytvořila pivo AUROSA  pro ženy. 

Celý příběh ve FORBES .

Píše v něm hodně otevřeně i tom, jak feministky odstartovaly negativní kampaň vůči jejímu ,,sexistickému " pivu. Nakonec vyšlo 90 článků po celém světě, ale negativních. 


,,Když vás úplně cizí lidé z druhé polokoule světa začnou osočovat, že jste ta nejhorší osoba a že máte rychle přestat dělat to, co děláte, začnete přemýšlet, jestli vám to všechno vůbec stojí za to. S pomocí mé skvělé rodiny a úžasných kamarádů a kolegů jsem se rozhodla opět bojovat a mým mottem se stalo okřídlené „Hlavně se z toho nepo***.“




4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Forbes je celkově hodně inspirativní a neuvěřitelně napřed je jejich speciál NEXT o nejnovějších technologických projektech pro blízkou budoucnost i současnost.
Dáša

Anonymní řekl(a)...

Nechci znít závistivě, ale říkám si, že když si můžete dovolit prodat byt v Miláně, který dostanete darem, máte potom trošku jinou startovní čáru pro další byznys než někdo, kdo v začátcích nemá nic. Ale obdivuji, že ustála tolik negativních článků. Ostatně, i špatná reklama je reklama. Na pivo jsem sama na sociálních sítích narážela, a nikdy by mě nanapadly tyto konotace.

Soňa Malinová řekl(a)...

Ono i to rodinné zázemí ( pivovar) je super startovací čára. I já měla to štěstí, že babička po revoluci dostala v restituci nějaké peníze, které spravedlivě rozdala mezi všechna vnoučata a tak jsem si mohla koupit pec a glazury.

yanmaneee řekl(a)...

stephen curry shoes
golden goose
moncler jackets
yeezy boost
jordan shoes
paul george shoes
golden goose sneakers
paul george shoes
pandora bracelet
lebron 18