pondělí 11. ledna 2021

Jestli jsme od někoho očekávali nákazu...

....tak od Davida. Nicméně zrovna minulý týden, kdy se u něj objevily příznaky( úplná ztráta chuti a čichu) jsme se neviděli. Naštěstí žádné jiné příznaky nemá a doufám, že to tak i zůstane. 

Spousta jeho kamarádů je na tom úplně stejně . Naopak mí vrstevníci ( přátelé, klienti) jsou covidem úplně semletí.  Většina lidí co znám a měli covid , ani na testy nešla.  Buď se cítili tak mizerně nebo jim bylo jasné, že covid mají ( jeden  z členů rodiny byl z testů pozitivní ) , takže  šli až na kontrolní testy po 14 dnech. 

My se zatím držíme.

S covidem se moje osobní schůzky s klienty změnily na videohovory a za sebe můžu říct, že mi to naprosto vyhovuje.  Čas strávený cestováním věnuju návrhům a častější korespondenci. Během videohovoru si uvědomuju, že klienty více vnímám, nic mě nerozptyluje. Neumím to popsat, ale je to víc domácí, uvolněné. Smějeme se.

6 komentářů:

HOPI řekl(a)...

Ahoj Soni, jj, druhá vlna je nějaká zákeřnější se mi tak zdá, i kolem sebe vidím, že to mí vrstevníci ze sebe dostávají nějak dýl a hlavně že se projevují více příznaky a teda celkově to jede ve velkém. Já si tím prošla už na jaře a byla jsem doma zavřená 6 týdnů (bohužel i s negativním manželem a synem - teda bohužel, že museli být kvůli mě zavření), ale byla jsem prakticky bez příznaků (rýma se  nepovažuje za příznak). Byla jsem z toho úplně hotová, hlavně poslední 2 týdny byly strašné, myslím psychicky, ale ustála jsem to a ti mojí chlapi naštěstí taky. A od té doby pracuju z domu a jak to tak vypadá, tak to bude už na porád. A vůbec se s tím neumím srovnat, protože potřebuju kontakt s lidmi, ale ten je teď tak strašně moc omezen, že je mi z toho někdy až k pláči. Snad ten Covid brzy zmizí a bude zase fajn. Takže se držte pozitivně a zároveň zůstaňte negativní. Pa Hana

Soňa Malinová řekl(a)...

Hani, vy jste byla 6 týdnů pozitivní? Být zavřená vy bytě, tak mi taky hrabe. V domku je to něco jiného.

HOPI řekl(a)...

Jj, v bytě, máme sice takový malý uzavřený dvorek, kde teda trávíme dost času od jara do podzimu, ale protože člověk nikdy neví, který soused ho napráská, tak jsme seděli doma.

Soňa Malinová řekl(a)...

Tak to je psycho!

Anonymní řekl(a)...

Soni, jste v poradku? Tyden nepisete, me se styska a jeste dva dny a pojedu s uvarenou polivkou pres pul republiky!
Iva

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den Soňo, nepíšete, je všechno ok??? Věřím, že ano. Gábina